Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Ghana Warta Industri Rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Ghana dadi Forum Kepemimpinan Pariwisata Afrika sing pertama

CEO-of-Ghana-Pariwisata-Otoritas-Akwasi-Agyeman-1
CEO-of-Ghana-Pariwisata-Otoritas-Akwasi-Agyeman-1
ditulis dening editor

Miturut Organisasi Pariwisata Dunia Perserikatan Bangsa-Bangsa (UNWTO) lan Dewan Pariwisata lan Perjalanan Dunia (WTTC), Afrika mung mrentah udakara 3% pengunjung turis global.

Kanggo bawana kanthi pedunung luwih saka 1.2 milyar, iki ora nyukupi lan mbutuhake transformasi radikal. Forum Kepemimpinan Pariwisata Afrika (ATFL) yakuwi nyepetake iki.

Maca artikel lengkap ing rapat.lancaran.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.