24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Kuwait Breaking News Warta Breaking Libanon News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Kuwait Airways nyegah kabeh penerbangan menyang Beirut amarga "peringatan keamanan serius"

0a1a-44
0a1a-44
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kuwait Airways, maskapai penerbangan nasional kasebut, ngumumake bakal mandheg kabeh penerbangan menyang Beirut wiwit Kamis. Keputusan kasebut digawe miturut peringatan keamanan sing teka saka pamrentah Siprus.

Perusahaan kasebut ngumumake ing Twitter yen njupuk keputusan kanggo mungkasi kabeh penerbangan sing bakal menyang Libanon "kanthi dhasar peringatan keamanan serius," lan nambahake supaya "njaga keamanan" para penumpang.

Kuwait Airways ora bakal mabur maneh menyang Beirut wiwit tanggal 12 April, ujar perusahaan kasebut. Ora dingerteni suwene penundaan kasebut, lan perusahaan kasebut negesake manawa kabeh penerbangan bakal diakhiri "nganti luwih suwe."

Peringatan saka pihak berwenang Siprus, sing perusahaan kasebut nate tumindak, teka sedina sawise Badan Keamanan Penerbangan Eropa (EASA) ngetokake peringatan sing padha liwat Eurocontrol, ngelingake kemungkinan "serangan udara menyang Suriah kanthi udara lan / utawa pelayaran rudal sajrone 72 jam sabanjure, lan kemungkinan gangguan peralatan navigasi radio bakal intermiten. ” Tandha kasebut ngelingake pilot babagan risiko mabur, khusus ing sisih wétan Mediterania lan ing wilayah penerbangan Nicosia. Nicosia minangka kutha paling gedhe lan ibukutha Siprus.

AS, Inggris lan Prancis sadurunge nindakake konsultasi babagan respons militer potensial tumrap serangan kimia pamrentah Siria ing Douma kanthi amunisi klorin sing dilarang tanggal 7 April.

Telegraph nglaporake dina Rebo yen Perdana Menteri Inggris Theresa May wis mrentah armada kapal selam Inggris kanggo pindhah ing wilayah Siria, sing dianggep minangka persiyapan kanggo tumindak militer sing bakal ditindakake. Inggris bisa ngluncurake rudal kasebut wiwit dina Kamis wengi sawise rapat kabinet sing dijadwalake, nalika Mei ngarepake njaluk persetujuan para menteri. Presiden AS Donald Trump uga negesake manawa ana mogok kerja, nyatakake ing Twitter Rebo yen misil "apik, anyar lan" cerdas "bakal mabur ing Suriah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov