Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Breaking Haiti News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Spirit Airlines ngluncurake layanan anyar menyang Cap-Haïtien, Haiti

0a1-28
0a1-28
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pantai endah lan wong apik tenan ngenteni sampeyan nalika Spirit Airlines tuwuh ing Karibia maneh! Ing tanggal 12 April 2018, Spirit bakal nyambung Bandara Internasional Fort Lauderdale-Hollywood (FLL) menyang Bandara Internasional Cap-Haïtien (CAP) ing kutha paling gedhe nomer loro ing Haiti. Penerbangan anyar iki minangka tujuan nomer loro kanggo Spirit in Haiti, nglengkapi layanan sing ana ing Port-au-Prince (PAP).

Kajaba iku, penerbangan murah menyang Bandara Internasional Princess Juliana (SXM) St. Maarten dilanjutake tanggal 5 Mei 2018 nalika pemulihan terus lan kesempatan pariwisata tuwuh sawise kena prahara ing taun kepungkur. Spirit uga bakal nyambung Florida Selatan menyang Bandar Udara Henry E. Rohlsen (STX) St. Croix, tujuan kaping pindho Spirit ing Kepulauan Virgin AS, wiwit tanggal 24 Mei 2018.

Komitmen Roh kanggo ekspansi ing Karibia uga kalebu layanan musiman sing diperluas saka Fort Lauderdale menyang Bandara Internasional Norman Manley (KIN) ing Kingston, Jamaika.

Layanan anyar lan ditambahi iki minangka bagean saka komitmen Roh kanggo nggawe lelungan udara luwih terjangkau menyang Karibia sajrone taun-taun mbesuk.

Ekspansi / resume layanan Karibia:

Rute: Frekuensi Tanggal Mulai

Fort Lauderdale (FLL) menyang / saka
Cap-Haïtien, Haiti (CAP) 12 April 2018 3x minggon, sak taun
Kingston, Jamaika (KIN) 12 April 2018 Saben dina, mangsan
St. Maarten (SXM) 5 Mei 2018 Setu, sak taun
St. Croix (STX) 24 Mei 2018 3x saben minggu, sak taun

"Spirit bangga ndhukung Karibia kanthi pulih, sawise nyedhiyakake penerbangan bantuan kanggo luwih saka 3,000 wong lan ngeterake luwih saka 120,000 pon pasokan bantuan nganti saiki," ujare Mark Kopczak, Wakil Presiden Rencana Jaringan. "Wani lan pengabdian masarakat Karibia luwih apik banget, lan kita seneng nggawa luwih akeh Tamu ing kana kanggo nikmati kabeh pulau."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov