Asosiasi Warta Breaking News Internasional Breaking Maldives News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Industri Rapat rapat News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Maladewa: TTM 2018 - apa, kapan lan ing endi

0a1a1a-13
0a1a1a-13
ditulis dening Kepala Editor Tugas

TTM 2018 minangka edisi kaping 2 saka International Trade Trade Show sing bakal dianakake ing Maladewa. Iki minangka platform sing nyambungake komunitas perdagangan lelungan Maladewa menyang jaringan profesional profesional lelungan kanthi gampang lan cepet. Tahap saben taun ing Maladewa, TTM nyedhiyakake profesional industri kesempatan kanggo ngembangake usahane ing salah sawijining tujuan lelungan sing paling nguntungake lan paling misuwur ing saindenging jagad, Maladewa. Nggunakake piranti lunak Connect sing gampang, pangguna sing wis terdaftar bisa nggawe jadwal pertemuan adhep-adhepan karo para pembuat keputusan sing paling kuat ing industri kasebut.

Liwat 140 resort wis melu ing TTM 2018 minangka pameran. Luwih saka 200 agen perjalanan ngunjungi TTM 2018 minangka pengunjung dagang.

TTM - MALDIVI SUMMIT HOTELIER

Hotelier Summit minangka platform berorientasi solusi sing bakal ngidini para profesional industri lan pembuat keputusan ngrembug babagan kesempatan pembangunan mbesuk liwat aliansi lan kolaborasi internasional.

30th April 2018: 9 esuk - 12pm | Bandos Maldives (Mung Undhangan)

RAPANGAN TTM PRED -ULED

Pameran lan Pengunjung uga bakal diwenehi kesempatan kanggo nggawe jadwal pertemuan tatap muka kanthi nggunakake piranti lunak khusus sing diarani Connect. Luwih saka 100 hotel hotel nganakake rapat luwih saka 4,000 karo 150 agen lan operator tur saka saindenging jagad sajrone TTM 2017.

1 Mei 2018: 2pm - 5pm | 2 Mei 2018: 9 esuk - 5 sore | 3 Mei 2018: 9 esuk - 4 sore

TTM - EXPO SUPPLIER MALDIVES

Ekspo Pemasok Maladewa minangka acara sing mung diundang, ing ngendi perusahaan sing nduwe pameran bisa ngarep-arep bisa ketemu karo para pembuat keputusan utama, direktur teknik lan manajer pengadaan saka kabeh wilayah Maladewa. Total 1000+ pembuat keputusan utama lan pangareping tuku saka luwih saka 150 resort plus perusahaan terkemuka Maladewa diarep-arep bakal dolan lan jaringan karo para peserta pameran. Pameran bisa gawe jadwal nganti 50 rapat karo para pemangku kepentingan industri sadurunge ana acara liwat piranti lunak khusus.

2 Mei 2018 (Rebo): 3pm - 9pm | 3 Mei 2018 (Kamis): 3 sore - 9 sore

TTM GALA Bengi

TTM dadi tuan rumah acara VIP Closing Gala kanggo nutup acara kasebut. Acara kasebut nduwe nedha bengi klasik, musik live kanthi luwih saka 3000 sing bakal dirawuhi.

2 Mei 2018: 6:11 - XNUMXpm (Adaaran Select Hudhuranfushi)

TTM - FAIR KARET TOURISME

Pameran karir minangka kesempatan sing apik kanggo para siswa / profesional kanggo ketemu lan jaringan karo perwakilan industri pariwisata ing Maladewa.

3 Mei 2018: 8pm - 11pm (Terbuka kanggo Publik)

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov