Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News Warta Breaking Paraguay Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Singapur

Pusat Inovasi Pariwisata Pertama ing Amerika: Ditampa lan disetujoni dening UNWTO

Konferensi PM-Global
Konferensi PM-Global
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bintang paling anyar ing industri wisata lan pariwisata global saiki yaiku saka Jamaika lan ora liya Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata Jamaika. Keamanan Pariwisata lan Pariwisata dadi agenda utama nalika Hon. Edmund Bartlett nggawe presentasi nalika isih ana Komisi Regional UNWTO kaping 63 kanggo Amerika lan Seminar Internasional Pemberdayaan Wanita ing Sektor Pariwisata ing Paraguay. Konferensi UNWTO lagi digelar bebarengan karo Sekretariat Nasional Pariwisata Paraguay (SENATUR).

Upaya tanpa kendhat ditindakake dening mantan Sekretaris Jenderal UNWTO, Taleb Rifai, bebarengan karo Menteri Bartlett, lan adegan kasebut diwiwiti taun pungkasan ing wulan November kanthi prekara Montego Bay sawise ngrampungake Konferensi Global UWWTO Global babagan Proyek lan pertumbuhan inklusif ing Jamaika. Menteri Jamaika dadi tuan rumah acara kasebut.

Proklamasi Montego Bay negesake perlune mitigasi perubahan iklim lan ningkatake kesiapan krisis, kalebu komitmen ing antarane negara-negara Karibia kanggo ngupayakake integrasi regional lan ndhukung Pusat Ketahanan Pariwisata Global ing Jamaika, kalebu Observatorium Pariwisata Berkelanjutan kanggo mbantu siyap, manajemen , lan pulih saka krisis.

Esuk iki ing rapat Komisi Regional kanggo Amerika, Menteri Bartlett menehi presentasi babagan nggawe lan dadi tuan rumah Pusat Inovasi Pariwisata pertama ing Amerika. Konferensi pertama direncanakake ing Montego Bay ing taun 2019.

Sekretaris Jenderal UNWTO saiki, Zurab Pololikashvil, terus nyuarakake dhukungan UNWTO kanggo pusat regional.

Iki minangka transkrip presentasidigawe dina iki dening Menteri Jamaika lan saiki disetujoni lan didhukung dening Komisi Regional Amerika ing UNWO

BACKGROUND lan JUSTIFIKASI

Sajrone rong dekade kepungkur, akeh tujuan ing saindenging jagad sing ngadhepi sawetara ancaman eksternal lan tantangan internal (bebarengan gangguan), sing ngrusak kemampuane kanggo nggayuh tujuan lan potensine kanthi lengkap. Gangguan kasebut kalebu, antara liya, perubahan iklim lan bencana alam, kejahatan cyber lan keamanan cyber, epidemi lan pandemi, uga terorisme lan perang.

Epidemik lan Pandemi

Ancaman epidemi lan pandemi saiki dadi kasunyatan pariwisata amarga sipate sektor kasebut sing kalebu lelungan internasional lan kontak raket antarane jutaan wong. Ancaman kasebut dadi luwih nyata sajrone rong dekade kepungkur.

Jagad saiki wis hyper nyambung karo volume, kacepetan, lan jangkauan lelungan sing durung ana sadurunge. Meh 4 milyar plancongan ditempuh udhara mung taun kepungkur. Ancaman epidemi lan pandemi ngluwihi sektor pariwisata lan tetep dadi ancaman utama kanggo kesehatan lan keamanan manungsa. Iki meksa Organisasi Kerja Sama Ekonomi lan Pembangunan (OECD) ngumumake pandemi minangka masalah keamanan global lan Future Global Shock; narik kawigaten negara-negara kanggo nindakake prioritas utama pandemi politik lan anggaran kanggo ningkatake keamanan manungsa kanthi cara pertahanan lan belanja militer, kayata, diprioritasake kanggo ningkatake keamanan negara.

Laporan saka Bank Dunia ing taun 2008, ngelingake manawa pandemi global sing suwene setaun bisa nyebabake resesi global sing utama nalika nggawe kesimpulan yen kerugian ekonomi kasebut dudu amarga penyakit utawa pati nanging saka apa sing diarani Bank Dunia "upaya ngindhari infeksi": nyuda lelungan udara, ngindhari lelungan menyang tujuan sing kena infeksi, lan nyuda konsumsi layanan kayata restoran, pariwisata, transportasi massal, lan belanja ritel sing ora penting.

Perubahan Iklim lan Bencana Alam

Perubahan Iklim saiki dadi ancaman paling cedhak sing diadhepi sektor pariwisata lan wilayah Karibia sing luwih jembar. Suhu sing luwih anget mundhakake permukaan segara lan ngasilake musim topan sing luwih dawa kanthi badai sing kuwat lan luwih parah. Kekeringan sing luwih kuat yaiku ngeringake sumber banyu, tanduran.

lan pametune tetanen. Minggah segara uga ngrusak garis pantai, pasir, bakau lan pantai sing erosi. Mung taun kepungkur, liwat Hurricanes Irma lan Maria nyebabake kerusakan gedhe kanggo 13 negara sing paling akeh gumantung ing pariwisata ing wilayah kasebut kalebu St. Martin, Anguilla, Dominica, Barbuda, St.Barts, Kepulauan Virgin Inggris, Kepulauan Virgin AS, Turki & Caicos, Republik Dominika lan Puerto Rico. Sawetara wilayah ngalami kerusakan luwih saka 90% prasarana.

Prakiraan nuduhake manawa biaya ora aktif ing Karibia bakal nganti 22% PDB ing taun 2100 lan 75% PDB kanggo sawetara ekonomi sing luwih rentan. Iki pancen nyebabake masalah ing masa depan ekonomi Karibia yen intensitas perubahan iklim ora diganti.

Terorisme lan Perang

Nalika Jamaika durung nate ngadhepi terorisme radikal sing serius, saiki kita makaryakke ing normal sing kudu disiapake kanggo ana kemungkinan. Serangan teroris anyar ing tujuan wisata kayata Barcelona, ​​Paris, Nice, Tunisia, Mesir, Bohol ing Filipina, Turki, Las Vegas, Florida lan Bali ing Indonesia lan Algeria nuduhake manawa ora ana tujuan sing aman saka serangan teror. Tambah akeh, unsur radikal sing nyebabake terorisme global dadi nyebar kanthi geografis lan nglumpukake anggota saka saindenging jagad.

Keamanan tujuan kudu dadi prioritas penting para pemain pariwisata global. Serangan teror sing serius bisa nyebabake kerusakan pinunjul ing tujuan, ngalihake itineraries saka tujuan sing kena pengaruh, ngrusak perjalanan mbesuk lan ngganggu ekonomi negara sing kena pengaruh.

Kadurjanan cyber lan Cyberwars

Pungkasane, saiki kita makarya ing jagad sing digital banget saiki kita kepeksa nglindhungi pengunjung lan sejatine warga negara saka ancaman sing nyata lan ora nyata. Ruang digital wis dadi pasar industri pariwisata. Riset tujuan, pesenan, reservasi, layanan kamar lan blanja plancongan ditindakake kanthi online liwat pembayaran kertu kredit. Keamanan ora ateges nglindhungi turis maneh saka ancaman fisik, nanging uga nglindhungi wong saka ancaman cyber (penipuan internet, pencurian identitas, lsp.) Nanging sejatine manawa tujuan wisata ing wilayah kasebut ora duwe rencana cadangan yen ana serangan cyber.

Nalika sektor pariwisata kanthi tradhisional pancen kuwat banget, sektor kasebut uga minangka salah sawijining sing paling rentan tumrap gangguan kasebut. Ing rong dekade kepungkur, sawetara organisasi uga nyoba ngatasi sawetara masalah kasebut, nanging ora ana organisasi sing nyedhiyakake solusi hubungan strategis lan operasi kanthi holistik. Anane entitas kaya ngono ngrusak kemampuan tujuan global kanggo nggedhekake pariwisata. Iki ora mesthi mangaruhi implikasi sing luwih gedhe kanggo nggayuh tujuan Sasaran Pembangunan Berkelanjutan. Mesthekake ketahanan sektor kasebut dadi penting kanggo nglindhungi lan ningkatake kesejahteraan jutaan warga ing saindenging jagad.

Pusat Global kanggo Ketahanan Pariwisata lan Manajemen Krisis bakal ditrapake kanggo operasi ing konteks global sing ditandhani ora mung tantangan anyar, nanging uga peluang anyar kanggo nambah produk pariwisata uga kanggo njamin keberlanjutan pariwisata globalPusat iki nggambarake harapan lan pariwisata sing berkelanjutan minangka produk lokal lan regional lan minangka perusahaan global.

2. TUJUAN PUSAT

Tujuan kasebut ing ndhuwur bakal diraih liwat target ing ngisor iki:

1. Panliten lan Mbangun Kapasitas

a. Nyedhiyakake informasi wektu nyata lan akurat sing ana gandhengane / kemungkinan utawa kemungkinan gangguan / tujuan menyang tujuan;

b. Nyedhiyakake komunikasi, pemasaran lan bantuan branding menyang tujuan sing kena gangguan / bencana, supaya cepet pulih;

c. Menehi informasi intelijen bisnis lan analisis data menyang tujuan;

d. Nyedhiyakake solusi kabijakan kanggo pamrentah, organisasi internasional, masyarakat sipil lan bisnis sing ana gandhengane karo ketahanan pariwisata; lan

e. Melakukan riset mutakhir sing ana hubungane karo gangguan utawa risiko saiki lan potensial menyang tujuan lan, kanggo nggawe strategi mitigasi kanggo ngatasi gangguan lan risiko kasebut.

2. Ajengan

a. Nyedhiyakake solusi kabijakan kanggo pamrentah, organisasi internasional, masarakat sipil lan bisnis sing ana gandhengane karo ketahanan pariwisata.

b. Organisasi internasional lobi lan kabeh pemangku kepentingan dadi bagean saka dorongan global tumrap ketahanan pariwisata lan manajemen krisis.

c. Pendanaan sumber lan / utawa kesempatan pangembangan kanggo nambah kualitas output saka institusi pelatihan hotel regional kayata HEART ing Jamaika. Iki kanggo njamin kelestarian industri pariwisata kanthi ningkatake kualitas merek. Salah sawijining ancaman utama kanggo ketahanan pariwisata yaiku kualitas modal manungsa ing sektor kasebut.

d. Priksa manawa organisasi ngurmati komitmen sing ditindakake kanthi ngetrapake metode advokasi strategis.

3. Manajemen Proyek / Program

a. Rencanakake lan implementasi sistem manajemen krisis sing bakal nyuda pengaruh bencana;

b. Mbantu upaya pemulihan negara-negara sing kena bencana;

c. Ngawasi upaya pemulihan negara sing kena krisis;

d. Melakukan riset mutakhir sing ana hubungane karo gangguan utawa risiko saiki lan potensial menyang tujuan lan, kanggo nggawe strategi mitigasi kanggo ngatasi gangguan lan risiko kasebut;

e. Nyedhiyakake pelatihan lan pangembangan kapasitas ing ketahanan pariwisata lan manajemen krisis;

f. Latih lan bangun kapasitas anggotane ing wilayah kasebut:

aku Peneliti

ii. Analis Manajemen Krisis lan Risiko

iii. Ahli Ketahanan Pariwisata

iv. Pengacara Resiliensi Pariwisata

v. Pusat iki uga bakal nyediakake (1) kesempatan beasiswa riset kanggo individu sing pengin nambah ilmu utawa entuk pengalaman ing ketahanan pariwisata lan manajemen krisis liwat riset pascoktoral, lan (2) magang kanggo mahasiswa sarjana lan lulusan ing bidang studi sing ana gandhengane karo ketahanan pariwisata lan manajemen krisis;

g. Nyedhiyakake solusi kabijakan kanggo pamrentah, organisasi internasional, masyarakat sipil lan bisnis sing ana gandhengane karo ketahanan pariwisata;

h. Forum pariwara lan ketahanan pariwisata lan forum manajemen krisis, konferensi, lan diskusi umum diarahake kanggo nggawa spesialis lan ahli kanggo nuduhake ilmu lan strategi babagan cara supaya luwih tangguh lan luwih optimal kanggo ngatur risiko.

4. Unit Monitoring lan Evaluasi

Pusat iki uga bakal nyedhiyakake layanan ngawasi lan Evaluasi liwat Unit Monitoring lan Evaluasi. Unit iki utamane bakal tanggung jawab kanggo ngawasi kabeh perkara sing ana gandhengane karo sektor pariwisata. Unit kasebut bakal tanggung jawab kanggo audit global lan regional saka sektor pariwisata ing upaya ngenali masalah sing katon luwih cilik sing duweni potensi bisa ngganggu industri uga masalah sing ora dikarepake sing ora duwe perhatian ahli. Iki nggawe sektor kasebut dadi luwih tangguh kanthi menehi ramalan lan foresight. Mula unit iki bakal beroperasi kaya menara pengawas utawa mercusuar kanggo pariwisata global.

Daya ngawasi unit iki uga bakal diaspirasi kanggo nglatih saben wong supaya melu konferensi pariwisata kaya konferensi UNWTO sing dianakake ing Montego Bay bubar, seminar lan diskusi pariwisata uga kanggo terus ngerti kegiatan, tumindak, kabijakan lan komitmen kabeh inti. stakeholder sektor pariwisata. Unit iki bakal nggawe basis data global kanggo kabeh proyek utawa kegiatan sing diusulake, setya lan aktif dening kabeh pihak sing duwe kepentingan - intine Dhaptar Wisata Pariwisata Global. Kanthi nindakake iki, Pusat bisa menehi pengacara lan lobi pihak sing luwih apik kanthi ngelingake komitmen lan uga menehi informasi marang wong utawa organisasi sing minat. Iki bakal mbantu nglancarake kegiatan pariwisata global uga nggawe rasa seragam ing kegiatan pariwisata global.

Aspek ngawasi lan Evaluasi Pusat uga bakal wujud Observatorium Pariwisata Virtual. Kajaba, karo Observatorium Pariwisata Uni Eropa, observatorium iki.

tujuane kanggo ndhukung para pembuat kebijakan lan bisnis nggawe strategi sing luwih apik kanggo sektor pariwisata global sing luwih kompetitif.

Observatorium Pariwisata Virtual bakal nyedhiyakake akses menyang koleksi informasi, data lan analisis tren babagan tren saiki ing sektor pariwisata. Observatorium mulane kasedhiya kanggo akses kabeh wong sing kepengin data babagan pariwisata ing negara / wilayah apa wae. Observatorium iki bakal nambah beasiswa akademik kanthi nyakup tokoh paling anyar babagan tren lan volume sektor iki, pengaruh ekonomi lan lingkungan, lan asal lan profil turis. Observatorium kasebut bakal kerja sama karo organisasi liyane sing padha global.

Observatorium kasebut bakal ngemot informasi / data ing ngisor iki:

 Profil Pariwisata Negara.

 Statistik pariwisata kanthi fungsi manipulatif sing ramah pangguna lan interaktif sing ngidini pangguna ngakses grafik lan diagram, lan kanggo ngapusi data kanggo ngasilake langkah-langkah tendensi pusat lan analisis bivariat minimal.

 Sinau lan laporan saka kabeh ndonya sing ana gandhengane karo pariwisata.

 Penasihat perjalanan kanggo kabeh wilayah.

 Hotspot wisata lan obyek wisata paling apik kanggo kabeh wilayah.

3. STRUKTUR PEMERINTAH INGGRIS PUSAT

Pusat iki bakal diawasi dening para ahli lan profesional sing diakui internasional ing bidang manajemen iklim, manajemen proyek, manajemen pariwisata, manajemen risiko pariwisata, manajemen krisis pariwisata, manajemen komunikasi, pemasaran pariwara lan merek uga ngawasi lan evaluasi.

 Pusat kasebut bakal dipimpin dening Direktur sing tanggung jawab kanggo manajemen Pusat kanthi sakabehe lan menehi arah operasional, organisasi, lan kelembagaan Pusat.

 Direktur bakal dibantu karo telung (3) Kantor Program.

Kantor Program - Advokasi

Petugas Program - Bangunan Riset lan Kapasitas

Petugas Program - Proyek

Petugas ngawasi lan Evaluasi

 Direktur lan Petugas Program bakal dadi bagean saka DireksiAnggota dewan liyane bakal diajak kerja adhedhasar rekomendasi sing digawe saka Menteri Pariwisata, Universitas Hindia Barat, lan klompok pemangku kepentingan liyane.

 Dewan bakal dibantu dening Peneliti, Analis Krisis lan Manajemen Risiko, Pakar Ketahanan Pariwisata, lan Penasihat Ketahanan Pariwisata sing kabeh bakal ngupayakake nggayuh tujuan Pusat.

4. LOKASI

Pusat kasebut bakal dilebokake ing Universitas Hindia Barat, Kampus Mona (UWI)Kampus kasebut nduweni rong lokasi ing Jamaika - Teluk Montego lan KingstonDidegake ing taun 1948, Universitas Hindia Barat minangka institusi pendidikan tinggi kelas tinggi sing akreditasi sing melu riset lan pangembangan sing dirancang kanggo ndhukung pertumbuhan sosial lan ekonomi wilayah Karibia.

Universitas iki duwe misi kanggo sinau, nggawe ilmu lan nuwuhake inovasi kanggo transformasi positif Karibia lan jagad sing luwih akehMisi Universitas iki cocog banget karo target tartamtu ing institusi iki amarga menehi platform, liwat pusat keunggulan iki, kanggo luwih mandheg universitas kanggo inovasi lan transformasi positif liwat ketahanan lan pembangunan pariwisata..

Dadi omah kanggo sawetara pikiran, sarjana, lan peneliti sing paling padhang saka saindenging wilayah lan sateruse, Universitas kasebut kanthi tepat bakal nyedhiyakake Pusat sing nyedhiyakake kolam alami lan siap

sumber daya saka Pusat sing bisa ngakses sumber daya manungsa sing apik banget kanggo upaya kasebutUWI uga nyedhiyakake lingkungan kanggo kemitraan ing antarane lan antarane liyane sing wis mantep

lan nglancarake institusi internasional ing proses nuduhake ilmu, strategi, lan keahlian kanggo nggayuh tujuan utama PusatUniversitas iki nduweni a 8 | P umur

Reputasi kelas donya sing bakal ningkatake kredibilitas Pusat kanthi cara simbiosis kaya Pusat uga, sajrone operasionalake, bakal nambah misi lan visi Universitas kanthi umum.

5. LANGKAH NEXT

Pusat iki wis diadegake ing Universitas Kampus Mona Hindia Barat. Saiki kita lagi nyepetake staf ing Pusat uga nggawe kemitraan kanggo pangembangan profil proyek. Nganti saiki, kita wis sukses melu entitas ing ngisor iki:

 Universitas Bournemouth, Inggris

 Campari

 Jalur Pelayaran Karnaval

 Universitas Queensland, Australia

 Digicel

Kita uga lagi nyoba mriksa proyek global babagan tumindak iklim ing ngisor iki:

1. Panliten komparatif global sing nyinaoni sikap para turis marang konservasi lingkungan lan perubahan iklim nalika lelungan.

2. Sinau komparatif global sing nyinaoni sikap tumrap Perubahan Iklim.

3. Sinau lintas negara sing nyinaoni strategi ketahanan lan adaptasi kanggo nanggepi perubahan iklim.

4. Registrasi.

5. Pembiayaan.

6. KTT - Setu, 22 September 2018.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.