Wisata sing Bisa Diakses Asosiasi Warta Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Cruising Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Nalika turis kudu lunga… menyang jamban: Ngilangke sing paling apik

jamban1
jamban1
ditulis dening editor

Ayo diajak jamban. Penghargaan Pariwisata Toilet Internasional 2018 pengin menehi sing paling apik. Ya, pancen ana penghargaan kanggo kasebut.

Sawise pirang-pirang taun nganalisa tren pariwisata, penghargaan ing MyTravelresearch.com yakuwi nuduhake tujuan pariwisata sing duwe jedhing umum sing bersih, kreatif, lan unik bakal nambah gambar tujuan lan ngasilake dolar pariwisata. Coba pikirake: Wong-wong mandheg lunga, banjur pungkasane ngentekake nalika dheweke ana ing kono.

Minangka pamaca, sampeyan bisa nyalonake jamban favorit sing digunakake dadi turis.

Bisa uga ing obyek wisata lokal, taman nasional, taman hiburan, restoran, pusat perbelanjaan, bandara, utawa ing area umum hotel - ing endi wae turis (ing pungkasane awan kita kabeh turis) .

Toilet bisa nominasi ing kategori ing ngisor iki:

- Lokasi Paling Apik: Yen jamban duwe pandangan lan bisa uga dianggep daya tarik

- Desain paling apik: Kecemerlangan arsitektur ing jamban, desain visual, lan kreativitas

- Pengalaman Toilet Paling Quirkiest: Gegayutan karo warisan lokal, nyenengake, utawa sing penting

- Toilet Paling Apik: Ndhukung ide pariwisata kanggo kabeh

- Kemajuan Sanitasi: Diangkah kanggo ngembangake tujuan ekonomi sing nggawe langkah penting kanggo nyedhiyakake toilet umum

- Kontributor Ekonomi Paling Apik: Kanggo nalika wong mampir ing jamban ing sawijining tujuan lan tetep mbuwang luwih saka sepeser

- Komitmen sakabehe kanggo pariwisata jamban

Sapa wae bisa nyalonake jamban gedhe ing negara endi wae. Pengajuan saiki ditampa saka tujuan pariwisata lan bisnis sing pengin ngilangi kompetisi kanthi kompetisi.

Gratis nyalonake, lan formulir online wis ana.

Entri ditutup tanggal 1 Mei 2018.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.