Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Prancis News wong Warta Breaking Syria Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK USA Breaking News

Penasihat penerbangan AS kanggo wilayah udara sing cedhak karo Damsyik, Suriah

serangan
serangan
ditulis dening editor

Administrasi Penerbangan Federal AS (FAA) wis menehi peringatan kuat marang kabeh operator udara ing wilayah Siria amarga serangan angkatan bersenjata sing ditindakake AS, Inggris, lan Prancis.

Kabeh operator udara AS lan operator komersial lan kabeh wong sing nggunakake hak istimewa sertifikat pesawat udara sing diterbitake dening FAA kajaba kanggo pesawat sing nduwe registrasi AS kanggo maskapai udara asing lan kabeh operator pesawat sing ndaftar ing AS kajaba operator kasebut asing operator disaranake ngati-ati banget nalika operasi ing ruang udhara udakara 200 mil laut saka Wilayah Informasi Penerbangan Damsyik (OSTT FIR) amarga aktivitas militer sing saya dhuwur ing sakiwa tengene Suriah.

Iki amarga serangan angkatan bersenjata sing saiki ditindakake Amerika Serikat, Inggris, lan Prancis ing Suriah kanggo nanggepi serangan kimia sing dicurigai marang warga Siria dhewe dening diktator Siria Bashar al-Assad.

Aktivitas militer bisa uga kalebu gangguan GPS, komunikasi macet, lan rudal permukaan-menyang-udara sing bisa uga salah sing asale saka wilayah Siria, ing OSTT FIR, lan kesasar menyang ruang udara sing jejer. Iki bisa uga duwe risiko ora sengaja kanggo Penerbangan Sipil AS sing beroperasi ing wilayah kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.