24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Breaking Komoro Warta Pamrentah Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Pariwisata Komoro miturut Wengi: Konser langsung, klub malam lan karaoke, crita, nari folkloric, lan barbekyu raksasa

cmoresmin
cmoresmin
ditulis dening Juergen T Steinmetz
Wakil Presiden Djaffar AHMED SAID HASSNI saka Komoro uga nyekel portofolio pariwisata kanggo negarane. Wiwit dadi pejabat, dheweke wis kerja keras kanggo ndandani maneh industri pariwisata pulau kasebut lan akeh wong menteri pariwisata sing nggawe ide novel dheweke.
"Comoro by Night" bakal dianakake tanggal 21 lan 22 April ing "Lac Sale", sawijining danau banyu asin daratan sing asring digambarake minangka danau paling apik ing Samodra India. "Iki minangka sore sing ngimpi ing Tasik kanthi konser langsung, klub wengi lan karaoke, crita, nari folkloric, tombola lan barbeque raksasa," ujare wakil Pariwisata Comoros.

Komoro minangka klompok pulo sing luar biasa lan anggota Kepulauan Vanilla Samudra Hindia. "Lac Sale" uga dikenal minangka tlaga uyah "tanpa dhasar" ing Grande Comoros sisih lor. Iki minangka tlaga (kelas H - Hydrographic) ing Ile Autonome de Grande Comore (Grande Comoros) kanthi kode font wilayah ing Amerika / Eropa Kulon. Dununge ana ing ketinggian 19 meter saka ndhuwur segara.

Industri pariwisata Komoro butuh luwih akeh visibilitas kanggo acara budaya kanggo nggawe warta ing pasar sumber pariwisata utamane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.