News

Ekspo kanggo target investor pariwisata

0000_1200812942
0000_1200812942
ditulis dening editor

Dubai - Potensi pariwisata $ 33-milyar proyek Dubai World Central (DWC) bakal dadi sorotan pameran utama ing Dubai.

Print Friendly, PDF & Email

Dubai - Potensi pariwisata $ 33-milyar proyek Dubai World Central (DWC) bakal dadi sorotan pameran utama ing Dubai.

Proyek pangembangan kutha seluas 140 sq / km ing Jebel Ali bisa uga ngasorake investasi liyane ing pameran Proyek Pengembangan Pariwisata & Pameran Pasar Investasi wiwit esuk nganti Selasa ing Pameran Internasional lan Pusat Konvensi Internasional Dubai, ujar perusahaan kasebut.

Saka proyek lokal lan internasional regane $ 90 milyar sing bakal ditampilake ing pameran kasebut, DWC $ 33bn - ukuran kaping pindho saka Pulo Hong Kong - bakal dadi salah siji sing paling gedhe kanggo narik investor perusahaan lan individu global kanggo ngupayakake sektor pariwisata Dubai. sing saiki nyumbang 30 persen kanggo ekonomi emirat, tambah.

"Target Dubai kanggo nambah PDB dadi $ 112bn ing taun 2015 bakal dibantu karo potensi pariwisata ing wilayah kasebut kanthi komitmen investasi $ 328 milyar ing proyek-proyek pariwisata nganti saiki," ujare kepala eksekutif real estate Dubai World Central Khalid bin Harib.

"Proyek kaya Dubai World Central dadi pemangkin ledakan kasebut. Tujuane DWC yaiku nggawe lingkungan sing sampurna kanggo prospek investasi potensial lan nyetel standar anyar kanggo pangembangan pariwisata substansial ing UAE. Kanthi DWC dadi model hub regional lan global, ana sawetara kesempatan kanggo operator sektor hiburan, perhotelan lan hiburan kanggo nyipta basis ing kutha gedhe iki, "ujare.

"DWC bakal dadi panyedhiya aset sing sampurna kanggo investor, pejabat pariwisata, operator fasilitas pariwisata, lan spesialis sing ngunjungi pameran."

Infrastruktur DWC, pusaté ing sekitar Bandara Internasional Al Maktoum, bakal didhukung komponen real estate ing saubengé - DWC Residential City, DWC Commercial City lan DWC Golf City, kanthi luwih saka 900,000 wong sing manggon lan makarya ing kana.

Kejaba dadi gapura pariwisata ing mbesuk kanggo kabeh proyek ing sacedhake, bandara kasebut, nalika operasional ing taun 2015, bakal dadi daya tarik wisata.

gulf-daily-news.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.