Argentina Breaking News Warta Breaking Travel rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Plancongan metu saka Amerika Selatan sing maju karo Argentina

argentina
argentina
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Plancongan udhara metu saka Amerika Latin diwiwiti, Argentina bakal mandhegani. Pesenan penerbangan saiki kanggo keberangkatan internasional saka Amerika Latin lan Karibia ing paruh pertama 2018 saiki 9.3% sadurunge ana ing wektu sing padha taun kepungkur, miturut angka paling anyar saka ForwardKeys sing prédhiksi pola lelungan mbesuk kanthi nganalisa 17 yuta pesenan transaksi sedina.

Argentina mung nuduhake dorongan 16.6% ing pesenan tanggal 8 Aprilth. Diikuti karo Brasil sing nuduhake mundhak 14.2%.

Wutah umum ing Amerika Latin mangkat saka 6.8% ing taun 2017.

Asil paling anyar saka ForwardKeys bakal ditampilake kanthi rinci ing pertemuan global Dewan Perjalanan lan Pariwisata Global ing Buenos Aires, 18 - 19 April.

Nanging penguatan dolar AS nyebabake antusiasme Argentina kanggo plancongan nalika ngadhepi daya beli mata uang sing suda.

Rusak tujuan nuduhake yen para plancong saka Argentina umume menyang liya ing Amerika Latin - kenaikan 17.1% saben taun. Brasil wis lelungan luwih adoh, utamane menyang AS lan Kanada amarga tambah konektivitas lan program Otoritas Perjalanan Elektronik.

Sajrone telung wulan sabanjure, Kolombia, Brasil lan Chili kalebu tujuan sing disenengi kanggo pasar utama Amerika Latin (Argentina, Brasil, Meksiko, Kolombia lan Chili). Pesenan menyang Rusia kanggo Piala Dunia bal-balan Juni cepet - Meksiko ndhisiki 373.5%. Negara liya uga nuduhake paningkatan dramatis - contone, Argentina nganti Rusia luwih maju 303% ing taun kepungkur. Nanging, kanggo ngetrapake angka kasebut ing konteks, mung 1 - 2% pesenan kanggo telung wulan sabanjure yaiku menyang Rusia.

Amerika Latin & Inbound Karibia

Nggoleki lelungan mlebu, tuwuhing regional, 1.9% ing ngarep, dadi ringkih dening Karibia (-7.1%, pangsa 29%), amarga sawetara tujuan isih pulih saka efek angin topan Irma, Harvey lan Maria, kaya Puerto Rico Kapuloan Virgin AS. Nanging negara-negara Amerika Selatan nuduhake kinerja sing apik banget ing periode kasebut, luwih cepet 12%.

Rating kuat Brasil (pesenan mlebu kanggo paruh pertama taun 2018 ana 16.5%) diterangake kanthi tambah konektivitas karo AS lan program e-visa anyar kanggo pengunjung saka Australia (wiwit November 2017), AS, Kanada lan Jepang (wiwit Januari 2018). Program e-visa nyederhanakake proses aplikasi visa kanthi nyata, nyuda wektu panjaluk lan biaya (ing AS, saka $ 160 dadi $ 40).

CEO ForwardKeys, Olivier Jager, ujar: "Tren pesenan penerbangan ing Amerika Latin menyang lan saka Amerika pancen sehat. Saiki ana lingkaran sing saleh. Akeh maskapai sing nambah kapasitas lan amarga kapasitas kasebut diisi, maskapai dianjurake kanggo nambah kursi sing diwenehake. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.