24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Islandia News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Islandia Air mabur metu kanggo pemandangan sing apik banget

udhara
udhara
ditulis dening Juergen T Steinmetz

"I Island By Air 'nyedhiyakake rencana penerbangan unik kanggo para saksi kanggo nyawang sawetara pemandangan negara sing apik banget kayata Jökulsárlon Lagoon saka kursi paling apik ing omah kasebut ing pesawat anyar.

Maskapai transatlantik, Icelandair nampani Boeing 737 MAX 8 sing pertama kanthi penerbangan perayaan unik 'Iceland By Air' sing njupuk rute khusus kanggo sawetara Islandia lanskap lan pemandangan sing paling apik.

l Pesawat Icelandair dijenengi sawise gunung geni utawa Islandia ing Islandia kaendahan alam sing luar biasa. Boeing 737 MAX 8 anyar, dijenengi Jökulsárlon, njupuk rencana penerbangan sing dipesan luwih dhisik supaya para penumpang bisa ndeleng gambar jenenge, Jökulsárlon Lagoon uga pemandangan udara ing pantai pasir ireng ing Reynisfjara lan glasier Vatnajökull.

Diselenggarakake dening fotografer lanskap Islandia sing paling apik, Páll Jökull, para tamu ing pesawat perayaan kasebut diwenehake karo tutorial ing-udara kanggo sinau babagan njupuk foto udara sing paling apik saka jendela sing nembe dirancang kanggo ndeleng sing luwih apik. Tips fotografi Páll mbantu para penumpang supaya bisa nembak gambar sing sampurna: nggunakake sistem lampu LED anyar pesawat kanggo nyalurake foto lan jendela kabin sing dirancang kanthi luwih apik kanggo nyiyapake. 'Motret foto sing apik saka Boeing 737 MAX yaiku kombinasi cahya sing kasedhiya lan komposisi sing sampeyan deleng ing kana, lanskap / langit, lan bakal luwih gampang nganggo windows sing dirancang anyar,' menehi saran marang Jökull.

Penumpang nggawe pesawat anyar kanthi edisi khusus Icelandair 737 Transatlantik Icelandair Pale Ale, kasedhiya ing kapal lan ing Icelandair Saga Lounge ing bandara International Keflavik kanggo wektu sing winates. Bir kasebut ngemot abv 7.37% lan digawe nganggo hop saka Kulon Lor Pasifik (ing endi pesawat Boeing digawe) lan malt Eropa minangka pakurmatan kanggo perjalanan sing bakal ditindakake.

Boeing 737 MAX 8 anyar saka Icelandair nyedhiyakake pengalaman mabur pelanggan kanthi interior kabin sing dirancang maneh lan lampu LED sing bisa disesuaikan. Nggabungake riset pelanggan pirang-pirang taun ing desain kasebut, kabin sing disempurnakan kasebut nduweni Interior Boeing Sky, sing dilengkapi tembok modern kanthi modern sing bisa ngarahake mripat menyang jendela. Sentuhan tambahan sing dipikirake wis ditambahake, kanthi kabin overhead sing luwih gedhe kanggo menehi ruang tambahan kanggo para penumpang supaya bisa nggawa barang sing digawa kanthi luwih gampang.

Pesawat paling anyar Icelandair uga nyedhiyakake standar anyar babagan efisiensi bahan bakar lan kinerja nganti 20 persen luwih efisiensi bahan bakar * lan nambah jarak nganti 3,515 mil laut. 737 MAX nggabungake teknologi mesin sepi paling anyar kanggo nyuda jejak swara pesawat nganti 40 persen.

Operator kasebut bakal nambah total 16 pesawat Boeing 737 MAX 8 lan Boeing 737 MAX 9 menyang armada sajrone patang taun sabanjure, saengga maskapai bisa nambah jaringan sing tuwuh.

Pesawat anyar kasebut bakal nglengkapi armada Icelandair sing ana 757 lan 767, kabeh cocog banget kanggo penerbangan jarak tempuh lan operasi maskapai rute transatlantik lan Eropa.

Björgúlfur Jóhannsson, Presiden lan CEO ing Icelandair komentar, "Sambutan 16 pesawat anyar menyang Icelandair'armada sajrone patang taun mbesuk nandhani komitmen kanggo terus ningkatake pengalaman pelanggan. Kulawarga Boeing 737 MAX bakal ngidini kita terus ngiyatake jaringan rute lan nawakake pilihan lan fleksibilitas para pelanggan ing lingkungan sing kompetitif banget.'

Ing awal musim panas 2018, maskapai kasebut bakal miwiti limang rute Amerika Utara anyar saliyane kanggo miwiti penerbangan Dublin lan Reykjavík. Icelandair uga bubar nyederhanakake produk onboard kanggo nawakake rong kelas lelungan: Saga Premium lan Ekonomi supaya cocog karo kabutuhane para lelungan. Saliyane nandur modal ing produke ing udara lan ngiyatake jaringan, pengalaman online pelanggan uga wis dianyari karo situs web sing mentas diluncurake sing kasedhiya ing 16 basa anyar lan luwih gampang navigasi sadurunge.

Kabeh penumpang ing pesawat Boeing 737 MAX 8 ing wulan ngarep bisa melu njupuk foto sing sampurna saka udhara nggunakake #I IslandByAir kanggo mlebu kanthi foto menang sing bakal ditampilake ing majalah penerbangan Icelandair lan dipamerake ing situs web Icelandair. Kanggo mriksa tips fotografer Pall.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.