Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Investments Warta Breaking Maladewa News Pariwisata

Omah ngisor laut pertama ing donya: Pulo Conrad Maldives Rangali

CMRI_USV_Corridor
CMRI_USV_Corridor
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pulo Rangrad Conrad Maldives dina iki ngumumake panyebaran omah sing dipercaya minangka omah ing ngisor iki sing bakal rampung ing kuartal papat taun 2018. Asil asil signifikan $ 15 yuta USD investasi, konsep revolusioner iki bakal ngowahi Maldives pengalaman kanggo lelungan sing pengin sejatine sifate kecantikan alam ing Samodra India. Minangka merek hotel internasional pertama sing mlebu pasar Maldivia 20 taun kepungkur lan dadi restoran restoran laut pertama ing donya, Ithaa, Pulau Conrad Maldives Rangali terus ngrintis lan berinovasi kanthi ngenalake omah ing ngisor laut.

Jeneng sing cocog MURAKA utawa karang ing Dhivehi, basa lokal saka Maldives, omah ing ngisor laut menehi tamu pengalaman sing intim lan jero kanggo salah sawijining lingkungan laut sing paling apik ing Bumi. Muraka dirancang kanggo nyawiji ing lingkungane, menehi pemandangan tamu Samodra India sing ora padha karo saben puterane. Kanthi warna-warna cerah lan macem-macem urip segara ing saindenging lingkungan, warga Muraka bakal bisa turu bareng karo keajaiban urip segara lan warna sing ana ing segara.

Didhukung dening inspirasi kanggo ngirim pengalaman sing inovatif lan transformatif kanggo para turis global, omah ing ngisor laut sing pertama ing dunya ngajak para tamu njelajah Maldives saka perspektif sing anyar ing ngisor segara, "jarene Ahmed Saleem, Direktur Perusahaan Mahkota lan kepala arsitek lan desainer omah ing ngisor laut. "MURAKA minangka tandha kaloro ing arsitektur lan teknologi ing jero banyu, ing jejere Restaurant Ithaa Undersea, sing ngrayakake 13th pengetan wulan iki. Liwat sejarah sing apik dadi trailblazer ing keramahtamahan mewah, kita bangga tetep dadi pucuk desain, teknologi lan arsitektur canggih. "

Dirancang dening Direktur Perusahaan Mahkota Ahmed Saleem, lan diwujudake dening Mike Murphy, insinyur utama ing MJ Murphy Ltd., a New Zealandperusahaan basis sing khusus ing teknologi akuarium, omah ing ngisor iki minangka struktur tingkat loro sing kalebu papan ing sadhuwure segara lan suite ing ngisor laut sing dirancang kanggo turu ing sangisore segara. Suite ing ngisor iki duwe kamar tidur ukuran raja, ruang tamu, kamar mandi lan tangga spiral sing tumuju ruang tamu tingkat ndhuwur. Tingkat lantai kamar turu ing ngisor ngisor udakara limang meter (16.4 kaki) ing sangisore segara, menehi pemandangan lingkungan laut sing ora ngganggu. Kanthi nggunakake teknologi canggih, desain Muraka beda karo Ithaa kanthi kubah akrilik sing mlengkung, sing nduweni pemandangan panorama 180 derajat babagan keajaiban segara India sing rumit.

Sisih ndhuwur Muraka duwe kamar turu ukuran kembar, kamar mandi, kamar bubuk, gym, kamar butler, kamar keamanan pribadi, ruang tamu terintegrasi, pawon, bar lan restoran, sing duwe dek sing sengaja madhep arah srengenge surup kanggo kesenengan ndeleng sing optimal . Ing sisih ngarep villa ana dek santai sing madhep arah sunar srengenge lan dilengkapi kolam renang tanpa wates. Tingkat ndhuwur uga ngemot kamar tambahan lan kamar mandhi ukuran raja, sing nduweni bathtub madhep segara sing ditunjuk kanthi apik, cocog kanggo rendhem ing pemandangan cakrawala sing ora ana enteke. Secara total, Muraka bisa nampung nganti sangang tamu.

"Liwat pangembangan omah laut pisanan ing donya, kita terus menehi cahya kanggo Maldives minangka tujuan mewah uga keajaiban budaya lan alam kanggo para turis global, "jarene Stefano Ruzza, General Manager ing Conrad Maldives Rangali Island. "Kita seneng banget nyedhiyakake turu unik Muraka ing ngisor segara kanggo para tamu mbesuk, kanthi menehi pemandangan laut sing luar biasa Maldives saka perspektif sing anyar. "

"Kita seneng banget yen MURAKA nggawe desain kontemporer, dadi inovasi utama lan semangat wirausaha sing dadi landasan merek Conrad," Martin Rinck, Merek Kepala Global, Mewah & Gaya Hidup, Hilton. "Kanthi pangembangan omah laut pisanan ing donya, Pulo Conrad Maldives Rangali bakal menehi kesempatan kanggo para pengunjung ngrasakake Maldives kaya sadurunge. ”

Dumunung ing Maladewa Nyilem lan snorkeling paling apik, Pulo Conrad Maldives Rangali nggawe ruang sing ngundang lan menehi inspirasi kanthi desain khas sing mili kanthi harmoni karo lingkungan alam. Resor kasebut nduweni vila lan suite sing dirancang kanthi sengaja, 12 restoran lan bar sing menang penghargaan, rong spa lan pilihan pengalaman sing inspirasi budaya tumrap lingkungan Maldivian sing apik banget. Kanthi ngenalake omah ing ngisor laut pertama ing donya, Conrad Maldives terus ngrembaka macem-macem pengalaman sing ditawakake kanggo tamu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.