24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Argentina Breaking News Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Pengumuman Pers Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Anggota WTTC nandur modal $ 1.9 milyar kanggo pariwisata Argentina

ceospeak
ceospeak
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Christopher J. Nassetta, Ketua, WTTC lan Presiden & CEO, Hilton, ngumumake esuk investasi $ 1.9 milyar USD ing Argentina dening anggota WTTC sajrone taun-taun ngarep. Pengumuman kasebut digawe ing ngarepe Mauricio Macri, Presiden Argentina, lan luwih saka 100 CEO pimpinan industri ing Rapat Umum Tahunan WTTC ing Buenos Aires, Argentina.

"Minangka pakurmatan ana ing kene ing Argentina lan, kanggo wakil keanggotaan WTTC, kita ora bakal luwih seneng nyakseni kanthi mandhiri bathi investasi sing kedadeyan ing kene," ujare Nassetta. "Secara total ing saindenging negara, Travel & Pariwisata ndhukung 1.8 yuta proyek dina iki, lan kita ngarepake bakal nambah 300,000 lapangan kerja ing kene sajrone dasawarsa sabanjure kanthi investasi kolektif udakara $ 2 milyar minangka pendorong penting pertumbuhan iki."

Kebijakan sing ditindakake Presiden Argentina Macri wis mbantu stabilisasi ekonomi lan pesen sing jelas yen, sawise pirang-pirang taun kabijakan proteksionis, Argentina mbukak bisnis minangka langkah positif kanggo pariwisata. Investasi substansial minangka bukti dhukungan lan komitmen Presiden Argentina Macri kanggo sektor Perjalanan & Pariwisata.

Sajrone pertemuan puncak ing kalangan Mineral Pariwisata ekonomi G20, wingi, Presiden Argentina Macri njaluk pesen pesen dhukungan kanggo rapat Pemimpin Dunia G20 ing wulan November.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.