24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Argentina Breaking News Asosiasi Warta Awards Warta Breaking Travel Warta Pamrentah wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Presiden Macri saka Argentina: Pimpinan Dunia WTTC Pertama kanggo Plancongan & Pariwisata

openguys
openguys
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Presiden Maurico Macri saka Argentina dina iki diakoni dening Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia (WTTC) minangka Pemimpin Pariwisata & Pariwisata Dunia kaping pisanan. Pangenalan kasebut diumumake ing upacara pembukaan KTT Global WTTC 2018 sing kedadeyan tanggal 18 lan 19 April ing Buenos Aires, Argentina.

Inisiatif Pimpinan Dunia Pariwisata & Pariwisata WTTC ngakoni Kepala Negara utawa Pamrentah sing wis ndhukung dhukungan kanggo sektor kasebut sajrone jabatan, ing negara dhewe lan ing tingkat global.

Wiwit jabatan ing 2015, Presiden Macri dadi juara ing industri Perjalanan & Pariwisata kanthi ndandani penerbangan, investasi infrastruktur, lan nggawe kabijakan fiskal sing ndhukung pertumbuhan lan stabilitas bisnis. Ing pidato menyang Forum Ekonomi Dunia ing Januari 2018, Presiden Macri nyoroti potensi ekonomi pariwisata ing Argentina, utamane ing sisih lor negara kasebut lan ing endi rencana investasi signifikan.

Ing 2017 ing Argentina, ana yuta penumpang udhara luwih akeh tinimbang ing 2016, lan pendhudhukan hotel paling dhuwur. Miturut data WTTC, kontribusi taun lalu saka sektor Plancongan & Pariwisata menyang PDB Argentina tuwuh siji setengah kali luwih cepet tinimbang ekonomi sing luwih jembar, nuduhake kepiye fokus ing Wisata & Pariwisata nggawa mupangat ekonomi lan lapangan kerja ing saindenging Argentina.

Kamulyana Guevara Manzo, Presiden lan CEO WTTC, komentar: "Presiden Macri wis nduwe komitmen sing gedhe kanggo sektor Plancongan & Pariwisata lan kita bangga ngakoni Presiden dadi Pimpinan Dunia Pariwisata & Pariwisata WTTC kaping pisanan. Pesen sing jelas babagan Argentina sing 'mbukak kanggo bisnis' wis entuk manfaat pariwisata. Presiden Macri wis netepake standar praktik paling apik kanggo kepemimpinan global ing industri Travel & Pariwisata amarga kabijakane wis nggampangake tuwuhing lan pembangunan ekonomi ing Argentina. Menapa malih, kepemimpinanipun dumugi Presidensi G20 lan kita matur nuwun dhumateng dhukungan saking sektor kita ing forum kasebut. Atas nami WTTC lan anggota kita, matur nuwun lan sugeng. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.