Argentina Breaking News Asosiasi Warta Warta Breaking Travel budaya Warta Industri Rapat rapat Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Kabeh bintang baris ing pambukaan KTT WTTC 2018 ing Buenos Aires, Argentina

openguys
openguys
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Jagad wisata lan pariwisata global saiki ana ing Hotel Hilton ing Buenos Aires, Argentina.

Presiden Argentina, HE Mauricio Marci pribadi nekani pambukaan KTT Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia ing Hotel Hilton ing Buenos Aires esuk mau. Dheweke nerangake pentinge Argentina kanggo ngembangake pariwisata, dheweke nganggep minangka alat nggawe proyek gedhe kanggo Negara Amerika Selatan iki.

Presiden kasebut nyambut inisiatif UNWTO sing diumumake dening Sekretaris Jenderal UNWTO, Zurab Pololikashvilia, kanggo mbukak pusat inovasi pariwisata ing Argentina. Zurab ujar mengko nalika bukaan kasebut bakal dibukak sajrone rong wulan.

Menteri pariwisata kanggo Argentina HE Jose Gustavo Santos nyuarakake ujar presidene sing nerangake kaendahan lan potensi Argentina dadi tujuan pariwisata.

CEO WTTC Gloria Guevara Manzo ngelingake para delegasi sing melu perusahaan pariwisata lan pariwisata paling gedhe sing industri iki nggawe 330 yuta lapangan kerja ing jagad iki.

Christopher J. Bassetts, CEO saka Hotel Hilton njupuk peran ketua kanggo WTTC wengi mau lan matur nuwun marang ketua WTTC sing metu G. Lawless.

Sekretaris Jenderal UNWTO Zurab Pololikashvilia nampani para menteri saka sawetara negara kalebu Bulgaria, Arab Saudi, Brasil, Kenya, Paraguay lan ngelingake manawa pariwisata minangka industri perdamaian lan kemakmuran.

Bandinge karo CEO WTTC yaiku: "Kita mung bisa nambah luwih apik."

Gloria Guevara Manzo ujar manawa para pesaing bisa kerja sama kanggo pariwisata sing luwih apik yaiku apa sing diarani WTTC.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.