Argentina Breaking News Asosiasi Warta Warta Breaking Travel budaya tanggung jawab News Wire Plancongan Singapur

Perlindhungan Anak duwe swara kuat ing KTT WTTC ing Buenos Aires

Pilih basa sampeyan
Bocah
Bocah
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ing konferensi pers dina iki ing Buenos Aires ing KTT WTTC sing isih ana Sandra Howard, Wakil Menteri, Industri Perdagangan lan Pariwisata Kolombia lan Helen Marano, Wakil Presiden Eksekutif Eksekutif Luar Negeri kanggo WTTC dina iki ngumumake KTT Internasional babagan Perlindhungan Anak ing Bogota, Columbia 6- 7 Juni 2018

KTT kasebut bakal dianakake dening Pamrentah Columbia, sing njupuk sawetara langkah nglindhungi bocah sing inovatif ing sektor pariwisata lan pariwisata.

Iki bakal nemokake tumindak sing luwih cepet kanggo implementasi rekomendasi Studi Global babagan Eksploitasi Seksual Anak ing Plancongan lan Pariwisata.

Penerbit eTN Juergen Steinmetz bakal pidato ing acara kasebut. Steinmetz minangka anggota Pasukan Tugas UNWTO nglawan eksploitasi bocah. Rapat tahunan klompok iki sajrone pameran dagang ITB ing Berlin wulan Maret dibatalake dening Sekretaris Jenderal UNWTO sing anyar sawise jabatan kasebut.

UNWTO ora nate nanggapi kenapa rapat iki dibatalake. Nalika dijaluk dening Steinmetz Wakil Menteri Kolombia negesake pentinge lan uga komitmen kanggo UNWTO dadi bagian saka konferensi sing bakal teka nanging ora duwe panjelasan kenapa klompok tugas UNWTO ora rapat. Dheweke nganggep Sekretaris Jenderal anyar wis ganti cara Organisasi Pariwisata Dunia bakal ngatasi masalah perlindungan bocah, lan ndhukung konferensi ing Kolombia bisa uga dadi cara maju.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.