24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Argentina Breaking News Asosiasi Warta Warta Breaking Travel News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

American Airlines Buenos Aires - Los Angeles ngumumake ing KTT WTTC

jurgenspic
jurgenspic
ditulis dening editor

Menteri Pariwisata Argentina lan American Airlines dina iki setuju ing KTT WTTC kanggo ngumumake penerbangan non-stop anyar saka EZE menyang LAX (Buenos Aires menyang LAX).

Menteri Pariwisata Gustavo Santos nampa Peter Vittori saka American Airlines, salah sawijining maskapai utama AS, lan ngrembug babagan konsolidasi operasi ing Argentina, uga penggabungan penerbangan anyar sing bakal teka lan mangkat saka bandara Córdoba wiwit April 2019, sing total 35 penerbangan mingguan antarane 2 negara.

Perusahaan sing saiki ana ing Argentina wiwit taun 1990, kanthi rutin nyambung Bandara Internasional Ministro Pistarini (Ezeiza) karo bandara Miami, Dallas, lan New York. Ing tanggal 19 Desember taun iki, pesawat kasebut bakal langsung mabur saka Los Angeles kanthi frekuensi penerbangan kaping 3 mingguan, banjur diwiwiti ing wulan April 2019, bakal ana 4 penerbangan mingguan Miami / Cordoba.

Amarga tuwuh panggunaan ing operasine, American Airlines bubar nggabungake karyawan kanggo Carga lan Reservas lan lagi nyewa 20 pramugari ing negara kasebut. Ing 2017, perusahaan kasebut ngangkut luwih saka 720,000 penumpang, lan Carga nangani luwih saka 60 yuta pon kargo.

Wiwit 2016, maskapai kasebut nandur modal luwih saka USD 20 yuta ing fasilitas lan prasarana; nambah inventaris bagean 120% (saka USD 14 yuta ing 2016 dadi USD 31 yuta ing taun 2018); nambah kapasitas ing negara iki 24%; lan, yen suwene 5 taun dietung, investasi kanggo pangopènan mundhak 240% kanthi basis 60 karyawan sing mumpuni. Saiki, American Airlines duwe luwih saka 600 karyawan ing Buenos Aires sing kasusun kaya ing ngisor iki:

• 135 pramugari
• 120 agen
• 110 cadangan (kantor regional sing nyedhiyakake layanan kanggo Uruguay, Bolivia, Peru, lan Chili)
• 60 karyawan pangopènan
• 40 manajer lan karyawan administrasi
• 135 AGS - perusahaan afiliasi

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.