24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Warta Breaking Nigeria Warta Breaking Qatar Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways ngluncurake telung penerbangan mingguan menyang Abuja, Nigeria

Draft otomatis
Qatar Airways ngluncurake telung penerbangan mingguan menyang Abuja, Nigeria
ditulis dening Harry S. Johnson

Qatar Airways ngumumake bakal ngoperasikake telung penerbangan mingguan menyang Abuja, Nigeria liwat Lagos wiwit 27 November 2020 dadi tujuan anyar nomer enem sing diumumake dening maskapai nasional Negara Qatar wiwit wiwitan pandemi. Layanan Abuja bakal dioperasikake karo maskapai penerbangan Boeing 787 Dreamliner sing paling canggih kanthi 22 kursi ing Kelas Bisnis lan 232 kursi ing Kelas Ekonomi.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Akbar Al Baker, ujar: "Kita seneng banget ngluncurake penerbangan menyang ibukutha Nigeria. Kanthi diaspora Nigeria sing kuwat ing Eropa, AS lan Inggris, kita seneng saiki bisa mabur menyang Abuja saliyane penerbangan Lagos sing wis ana sing diwiwiti wiwit taun 2007. Kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo mitra ing Nigeria supaya bisa terus maju rute lan ndhukung pemulihan pariwisata lan perdagangan ing wilayah kasebut. "

Kanthi penerbangan menyang luwih saka 85 tujuan ing Asia-Pasifik, Eropa, Timur Tengah lan Amerika Utara, penumpang sing pengin lelungan menyang utawa saka Nigeria saiki bisa nikmati konektivitas liwat Bandara Best ing Timur Tengah, Bandara Internasional Hamad. Ing pertengahan Desember, Qatar Airways bakal mbukak luwih saka 65 penerbangan mingguan menyang 20 tujuan ing Afrika, kalebu Accra, Addis Ababa, Cape Town, Casablanca, Dar es Salaam, Djibouti, Durban, Entebbe, Johannesburg, Kigali, Kilimanjaro, Lagos, Luanda, Maputo, Mogadishu, Nairobi, Seychelles, Tunis, lan Zanzibar.

Selaras karo operasi maskapai sing berkembang ing saindenging Afrika, para penumpang bisa ngarep-arep keramahan ing Afrika kanthi kru kabin multikultural operator kalebu luwih saka 30 warga negara Afrika. Kajaba iku, penumpang ing jaringan kita uga bisa nikmati macem-macem film, acara TV lan musik Afrika ing Oryx One, sistem hiburan ing-Qatar Airways.

Investasi strategis Qatar Airways ing macem-macem pesawat bermesin, mesin kembar hemat bahan bakar, kalebu armada pesawat Airbus A350 sing paling gedhe, bisa terus mabur ing saindhenging krisis iki lan nempatake kanthi tepat supaya bisa ngasilake perjalanan internasional sing tetep. Maskapai iki bubar ngirim telung pesawat Airbus A350-1000 sing canggih, nambah armada A350 dadi 52 kanthi umure rata-rata mung 2.6 taun. Amarga pengaruh COVID-19 ing panjaluk lelungan, maskapai kasebut nggawe armada Airbus A380 amarga ora bisa ditrapake lingkungan kanggo ngoperasikake pesawat mesin papat gedhe ing pasar saiki. Qatar Airways uga bubar ngluncurake program anyar sing ngidini para penumpang kanthi sukarela ngimbangi emisi karbon sing ana gandhengane karo lelungan nalika pemesanan.

Maskapai sing menang akeh penghargaan, Qatar Airways dijenengi 'maskapai penerbangan paling apik ing saindenging jagad' dening World Airline Awards 2019, dikelola dening Skytrax. Iki uga dijenengi 'maskapai penerbangan paling apik ing Timur Tengah', 'Kelas Bisnis Paling Anyar ing Dunia', lan 'Kursi Kelas Bisnis Paling Apik', minangka pengakuan saka pengalaman Kelas Bisnis sing bubar, Qsuite Tata letak kursi Qsuite minangka konfigurasi 1-2-1, nyedhiyakake para penumpang produk Kelas Bisnis sing paling jembar, pribadi, nyaman lan jarak sosial ing langit. Iki mung maskapai sing wis dianugerahi gelar 'Skytrax Airline of the Year', sing diakoni minangka puncak keunggulan ing industri maskapai, kaping lima. HIA bubar dadi 'Bandara Terbaik Katelu ing Dunia', ing antarane 550 bandara ing saindenging jagad, kanthi Skytrax World Airport Awards 2020.

Wisatawan Qatar Airways saka Afrika saiki bisa nikmati tunjangan bagasi anyar wiwit saka 46 Kg kanggo Kelas Ekonomi sing dipisahake dadi rong potong lan 64 Kg dipisahake dadi rong kelas ing Kelas Bisnis. Inisiatif iki dirancang kanggo nawakake luwih fleksibel lan nyenengake para penumpang nalika lelungan ing Qatar Airways.

Jadwal Penerbangan Abuja: Rebo, Jumuah & Minggu

Doha (DOH) menyang Abuja (ABV) QR1419 mangkat: 01:10 teka: 11:35

Abuja (ABV) tumuju Doha (DOH) QR1420 mangkat: 16:20 teka: 05:35 +1

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.