Airlines Airport Asosiasi Warta aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Hotel & Resor News Lelungan Rel Resorts tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Tindakake bagean kanggo kesehatan masyarakat yen sampeyan milih plancongan nalika preinan

Tindakake bagean kanggo kesehatan masyarakat yen sampeyan milih plancongan nalika preinan
Tindakake bagean kanggo kesehatan masyarakat yen sampeyan milih plancongan nalika preinan
ditulis dening Harry S. Johnson

Kanthi puluhan yuta wong Amerika ngarep-arep lelungan kanggo Thanksgiving minggu ngarep sanajan ana spike Covid-19 nomer infeksi ing saindenging negara, ing Asosiasi Plancongan AS dina Kamis nerbitake pembaruan babagan pandhuan kanggo lelungan sing sehat lan aman - bebarengan karo panjaluk supaya kabeh wong ngupayakake kanthi becik babagan praktik paling apik yen lelungan.

Ing konferensi pers Kamis, Presiden lan CEO Asosiasi Perjalanan AS, Roger Dow, ngrembug babagan tantangan "kelelahan pandemi" sing anyar - sing dilaporake nyebabake akeh wong Amerika njaga penjaga virus corona amarga kesel sawise wolung wulan suwene watesan larangan lan pangaturan gaya urip.

"Penting banget supaya ora kepenak babagan praktik kesehatan lan keamanan," ujare Dow. "Yen ngono, pandemi iki bakal saya suwe."

Fenomena lemes kasebut uga katon nyata amarga akeh warga Amerika sing ngarep-arep lelungan nalika preinan Thanksgiving sanajan tetep ana virus corona. Proyek AAA Travel sing nganti 50 yuta wong Amerika bakal mlebu ing dalan lan langit nalika preinan November.

Kanthi dipikirake, US Travel wis nganyari pandhuan kesehatan lan "Perjalanan ing Normal Anyar" sing dikembangake awal taun iki kanthi kolaborasi antarane pejabat kesehatan lan medis lan macem-macem swara bisnis. Tujuane: supaya para pelancong fokus marang praktik dhewe sing menehi kontribusi kanggo lingkungan sing aman kanggo kabeh wong - lan nduduhake komitmen industri lelungan sing padha. Manut, pandhuan anyar negesake praktik sing kudu dianut dening para pelancong lan bisnis lelungan.

"Kesehatan umum minangka tanggung jawab bareng sing mbutuhake pendekatan sing bertahap lan berlapis, lan yen sampeyan milih lelungan, sampeyan duwe peran utama," ujare Dow. “Pertama lan paling penting: nganggo topeng ing ruang umum. Iki kudu universal ing titik iki. "

Dow negesake manawa kudu tetep eling babagan kesehatan lan keamanan ditrapake kanggo kabeh lingkungan lelungan — ora mung lelungan udhara. Iki pancen bener amarga 95% lelungan Thanksgiving samesthine bakal nganggo mobil taun iki, miturut AAA - paningkatan saka 90% taun kepungkur.

"Praktik paling apik sing padha ditrapake ing saben tahap lelungan," ujare Dow. "Yen sampeyan ana ing bandara, ing titik istirahat, utawa mlebu restoran, utawa yen sampeyan nginep ing hotel, monggo nganggo topeng ing papan umum, tanpa uwal."

Pembaruan pandhuan "Lelungan ing Normal Anyar" nggambarake bukti-bukti sing diklumpukake babagan COVID-19 wiwit dokumen kasebut diterbitake kaping pisanan ing Mei - utamane, transmisi umume udhara, lan mula fokus utama ing alangan transmisi penting banget.

Nglampahi penekanan kuat babagan nyandhang topeng, saran praktis liyane kanggo lelungan ing pandhuan sing dianyari kalebu:

  • Temtokake manawa sampeyan bisa lelungan kanthi aman. Aja lelungan yen lara utawa yen wis nate ana wong sing nandhang COVID-19 sajrone 14 dina kepungkur.
  • Entuk vaksin flu tahunan.
  • Sadurunge lelungan, priksa informasi babagan tujuan sampeyan. Priksa departemen kesehatan kanggo syarat lokal lan informasi perjalanan sing paling anyar babagan tujuan sampeyan.
  • Praktek adoh fisik. Tetep enem kaki saka wong-wong sing ora manggon karo sampeyan, ing njero ruangan lan ing njobo ruangan.
  • Cuci tangan kanthi asring. Cuci tangan nganggo sabun lan banyu paling ora 20 detik, utawa nggunakake sanitizer tangan paling ora 60% alkohol yen sabun lan banyu ora kasedhiya.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.