24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Armenia aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Ukraina International Airlines nerusake penerbangan menyang Yerevan wiwit 4 Desember

Draft otomatis
Ukraina International Airlines nerusake penerbangan menyang Yerevan wiwit 4 Desember
ditulis dening Harry S. Johnson

Ukraina International Airlines ngumumake kemungkinan penerbangan maneh menyang Yerevan (Armenia) wiwit tanggal 4 Desember 2020. Wiwiti maneh sawise ngaso suwe bisa ditindakake amarga kahanane stabil ing wilayah kasebut. UIA ngrencanakake mbukak penerbangan menyang bandara "Zvartnots" lan bali menyang Kyiv kaping pindho saben minggu.

UIA ngawasi kanthi tliti kahanan ing wilayah kasebut lan kahanan epidemiologis ing negara kasebut.

Elinga, penumpang sing duwe tiket sing diterbitake ing UIA kosong duwe akses menyang fitur canggih anyar saka layanan Manage My Bookings, sing ngidini para penumpang ngganti tanggal penerbangan kanthi online kanthi mandiri.

Sajrone jaman sing durung pernah ana iki amarga pandemi ing saindenging jagad, Ukraina International Airlines nyedhiyakake keamanan lan kesehatan para penumpang lan kru dadi prioritas utama. UIA netepi standar lan prosedur safety paling dhuwur sing disedhiyakake dening Organisasi Kesehatan Dunia, Asosiasi Transportasi Udara Internasional, Badan Keamanan Penerbangan Eropa, Pusat Pencegahan lan Kontrol Penyakit Eropa, uga Menteri Kesehatan Ukraina lan Negara Bagian Layanan Penerbangan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.