24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Anthony Mahler sumpah dadi Menteri Pariwisata Belize sing anyar

Anthony Mahler sumpah dadi Menteri Pariwisata Belize sing anyar
Anthony Mahler sumpah dadi Menteri Pariwisata Belize sing anyar
ditulis dening Harry S. Johnson

Hon. Anthony Mahler resmi sumpah dadi Menteri Pariwisata lan Hubungan Diaspora dina Senen, 16 November, 2020. Dheweke ditunjuk dening Perdana Menteri sing mentas dipilih sawise pemilihan umum negara kasebut, sing dianakake dina Rebo, 11 November, 2020.

Menteri Mahler ora asing ing pariwisata, lan pancen setya marang pakaryan sing bakal ditindakake. Ing rapat kaping pisanan karo staf Menteri Pariwisata lan Dewan Pariwisata Belize, dheweke menehi semangat lan negesake komitmene kanggo kerja sama karo para pemangku kepentingan kanggo mulihake industri kasebut. "Kita setya mbalekake industri pariwisata sawise COVID-19 sing nyebabake ekonomi. Prioritas kita yaiku ndhukung bisnis pariwisata lan lapangan kerja, lan mulihake kapercayan lelungan. Kita kudu ngrangsang permintaan lelungan menyang Belize sanajan COVID-19, "ujare Menteri Mahler," lan kita kudu tetep optimis. "

Bidang fokus liyane ing pamrentahan Menteri Mahler kalebu pangembangan produk pariwisata, pelatihan, lan inovasi lan transformasi sing terus maju menyang model pangembangan pariwisata sing luwih berkelanjutan lan tangguh. Menteri Mahler uga duwe komitmen kanggo nggawe struktur sing migunani kanggo nggawe diaspora Belizean. Badan Manajemen Border uga kalebu ing portofolio.

Dheweke dadi Direktur Pengembangan Produk sadurunge ing Dewan Pariwisata Belize, banjur pindhah menyang Speednet Komunikasi Limited minangka Direktur Pemasaran, sadurunge dipilih dadi Dewan Perwakilan Rakyat. Menteri Mahler nduweni Gelar Magister Administrasi Bisnis saka Universitas Phoenix, Sertifikat Pascasarjana Program Magister Analisis Keuangan, Sertifikat Manajemen Strategis saka Tuck Institute ing Dartmouth, lan wis kerja ing kapasitas manajerial ing sektor publik lan swasta.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.