24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Breaking Grenada Industri Hospitality News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Otoritas Pariwisata Grenada ngumumake Dewan Direksi anyar

Otoritas Pariwisata Grenada ngumumake Dewan Direksi anyar
Otoritas Pariwisata Grenada ngumumake Dewan Direksi anyar
ditulis dening Harry S. Johnson

The Otoritas Pariwisata Grenada (GTA) seneng ngumumake janjian direksi anyar sing sewelas anggota, karo pangembang lan wirausaha pariwisata, Barry Collymore njabat dadi Ketua anyar.

Badan eksekutif anyar kasebut dadi resmi tanggal 1 November, kanthi amanat kanggo mbangun lan nglakokake kerangka pariwisata sing direnovasi sing bakal kompetitif nyedhiyakake Grenada Murni karo target target.

Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Ketahanan Iklim lan Lingkungan Hon. Dr. Clarice Modeste-Curwen, seneng banget karo janjian kasebut, "Aku pengin matur suwun karo Ketua lan tim kasebut ing jabatan anyar minangka Direktur GTA. Badan eksekutif ora mung makili kabeh sektor industri utama Pure Grenada, nanging uga nggawa pengalaman akeh ing industri pariwisata lan pengetahuan babagan produk Pure Grenada. Aku yakin dheweke bakal bisa ngatasi pekerjaan kasebut nalika kita nyoba supaya industri kita bali menyang papan sing berkelanjutan. "

Sutradara liyane sing diangkat dadi dewan GTA kalebu:

Lyden Ramdhanny, Wakil Ketua

Desiree Stephen, Sekretaris Tetap, Pariwisata Kementerian lan Ketahanan Iklim Penerbangan Sipil lan Lingkungan

Nicholas George, Kamar Dagang Grenada

Karen Stiell, Sektor Yachting lan Kelautan

Adele Garbutt, Sektor Perhotelan

Dr. Charles Modica, Universitas St. George

Lotten Haagman, Hotel cilik lan Pariwisata Komunitas

Marielle Alexander, Wakil Operator Tur

Fabian Rock, Carriacou lan Perwakilan Martinique Petite

Nalika menehi komentar marang Dewan, Ketua anyar kasebut ujar, "Otoritas Pariwisata Grenada dijaluk miwiti maneh Industri sing lumpuh amarga pandemi kasebut. Tantangan sadurunge kita ora bisa luwih gedhe, lan prelu ana rencana sing terkoordinasi, inovatif lan apik. Demi kabeh petugas pariwisata lan kulawargane sing wis kena pandemi iki, lan para tamu sing ora bisa lelungan maneh, kita kudu yakin manawa rencana bakal kaleksanan kanthi tanpa cacat. Minangka salah sawijining pesenan bisnis pertama, Dewan mutusake mbentuk maneh supaya para Direktur dadi sukarelawan kanggo jangka masing-masing. Iki nuduhake ora mung komitmen kanggo tugas sing ditindakake, nanging pesen solidaritas kanggo kabeh wong ing sektor sing kena krisis iki. Kita bakal menang lan metu luwih kuwat. Protokol sing ditindakake dening Kementerian Kesehatan, njaga tarif kasus ing Grenada dadi sithik banget lan iki bakal njamin rebound sing luwih cepet kanggo sektor iki, "ujare Ketua.

Menteri Pariwisata Hon. Dr. Clarice Modeste-Curwen wis ngirim layang matur nuwun marang dewan sing metu, menehi pujian marang jasane. "Kita matur nuwun marang anggota dewan sing metu amarga dhukungan sing luar biasa sajrone taun tantangan ing taun 2020, sawise rong taun rusak ing taun 2018 lan 2019," ujare Menteri.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.