Airlines Airport Argentina Breaking News Asosiasi Warta Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News wong tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

WTTC ngumumake pemenang Pariwisata 2018 kanggo Besok Awards

Pilih basa sampeyan
0a1-32
0a1-32
ditulis dening Kepala Editor Tugas

WTTC seneng ngumumake pimpinan 2018 ing pariwisata berkelanjutan ing upacara Pariwisata kanggo Tomorrow Awards 2018. Penghargaan kasebut, sing disajikake ing upacara khusus nalika KTT Global WTTC kaping 18 ing Buenos Aires, Argentina, ngrayakake inisiatif pariwisata sing ganti inspirasi lan owah saka jagad iki.

Pemenang Penghargaan 2018 dipuji lan diakoni amarga praktik bisnis kanthi standar paling dhuwur sing ngimbangi kebutuhan 'wong, planet lan bathi' ing sektor kita. Pemenang taun iki minangka pimpinan industri sing ningkatake pertumbuhan inklusif, lan ngupayakake masa depan sing luwih ijo tinimbang kontribusi proaktif kanggo pembangunan berkelanjutan lan Tujuan Pembangunan Berkelanjutan (SDG) PBB.

Pemenang Pariwisata kanggo Besok Awards 2018 yaiku:

Penghargaan Komunitas - Ekspedisi Himalaya Global, India
Penghargaan Tujuan - Asosiasi Pariwisata Thompson Okanagan, Kolombia Inggris, Kanada
Penghargaan Lingkungan - Otoritas Bandara Hong Kong, Hong Kong
Penghargaan Inovasi - Virgin Atlantic, UK
Award Wong - Koleksi Hotel mewah lan Pondokan Cayuga, Costa Rica

Penghargaan kasebut diadili dening panel ahli independen, sing dipimpin dening Graham Miller, Dekan Eksekutif, Fakultas Seni lan Ilmu Sosial ing Universitas Surrey. Akademisi, pimpinan bisnis, LSM lan perwakilan pamrentah kabeh gabung nggabungake finalis dadi limang Pemenang. Dadi hakim Pariwisata kanggo Besok dudu tugas sing kudu dianggep entheng - proses hakim telung tahap sing ketat kalebu kajian lengkap babagan kabeh aplikasi, banjur evaluasi ing Final saka situs lan inisiatife.

Pemenang saben kategori ditemtokake dening panitia pemilihan pemenang sing dipimpin dening Fiona Jeffery OBE, Ketua Pariwisata kanggo Tomorrow Awards, lan kasusun saka: Sandra Howard Taylor, Wakil Menteri Perdagangan, Industri lan Pariwisata Kolombia; John Spengler, Direktur Pusat Kesehatan lan Lingkungan Global Sekolah Kesehatan Umum Harvard; lan Darrell Wade, Co-Founder lan CEO Intrepid Group.

Gloria Guevara Manzo, Presiden & CEO, WTTC, menehi komentar: "Ing taun iki, para finalis Award Pariwisata Tomorrow mbuktekake kepiye macem-macem komitmen kita ing sektor kanggo pertumbuhan berkelanjutan. Kategori penghargaan dirancang kanggo nduduhake manawa saben pemain ing industri Plancongan & Pariwisata duwe peran kanggo nuntun sektor kasebut menyang masa depan sing luwih tanggung jawab - manawa nyedhiyakake pelatihan kanggo wong-wong saka latar mburi sing kurang, nglindhungi wilayah lahan basah sing penting liwat ekowisata utawa ngoperasikake jagad bandara paling ijo. Aku matur suwun karo kabeh prestasi lan kepemimpinan.

Pemenang penghargaan taun iki ora mung nuduhake manawa pariwisata bisa lestari, nanging uga menehi mupangat tumrap tujuan, komunitas lokal lan wisatawan. Muga-muga para pemenang penghargaan bakal motivasi sektor Travel & Pariwisata dadi bagean saka jagad sing luwih berkelanjutan. ”

Fiona Jeffery, OBE, Ketua, Pariwisata WTTC kanggo Tomorrow Awards, ujar: "Peran Pariwisata kanggo Tomorrow Awards yaiku nampilake sawetara conto praktik pariwisata berkelanjutan sing paling luar biasa ing donya lan menehi inspirasi lan motivasi industri kita dadi perubahan. kita pengin ndeleng lan nemu. Para finalis lan pemenang Pariwisata kanggo Besok 2018 nduwe visi, kepemimpinan, lan komitmen jangka panjang kanggo njamin industri kita fokus kanggo nggawe papan sing luwih apik kanggo masarakat lan papan sing luwih apik sing dibukak wong. Nanging ing taun iki, kita wis ndeleng kolaborasi lintas sektor lan pangakuan manawa langkah-langkah bisa lan kudu ditindakake kanggo nganalisis dampak pariwisata kanthi luwih efektif sing dadi pangembangan sing nyengkuyung. ”

Jeff Rutingu, CEO, AIG Travel, sponsor utama Anugrah, ujar: "Wiwit ngoperasikake bandara paling ijo ing donya nganti nggawe taman kelautan pertama ing Afrika, para finalis Pariwisata kanggo Tomorrow taun iki minangka klompok pembuat perubahan ing saindenging jagad. Pemenang 2018 nuduhake manawa ora preduli ukuran utawa tujuane, kabeh bisnis ing sektor Plancongan & Pariwisata bisa nggawe keberlanjutan dadi prioritas lan dadi bagean saka perjalanan kolektif kita menyang masa depan sing luwih ijo.

Dhaptar Lengkap Pemenang lan Finalis:

Penghargaan Komunitas

WINNER - Ekspedisi Himalaya Global, India
FINALIST - & Beyond, Afrika Selatan
FINALIST - Institut Pengembangan Berkelanjutan Mamirauá, Brasil

Penghargaan Tujuan

WINNER - Asosiasi Pariwisata Thompson Okanagan, Kolombia Inggris
FINALIST - Yayasan Riverwind, Lubang Jackson, Wyoming, AS
FINALIST - Corporación Parque Arví, Kolombia

Penghargaan Lingkungan

WINNER - Otoritas Bandara Hong Kong, Hong Kong
FINALIST - Taman Coral Pulo Chumbe, Tanzania
FINALIST –Melia Hotels International, Spanyol

Inovasi Award

PEMENANG - Virgin Atlantic, UK
FINALIST - Parkbus - Pilihan Transportasi, Kanada
FINALIST - Yayasan Karang Lestari Teluk Pemuteran (Yayasan Perlindungan Karang Bay Pemuteran), Indonesia

Penghargaan Wong

WINNER - Kumpulan Hotel Mewah Berkelanjutan Cayuga, Costa Rica
FINALIST - Warisan Watch, Australia
FINALIST - Alliance TREE, Kamboja

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov