Argentina Breaking News Asosiasi Warta Awards Warta Breaking Travel budaya Warta Industri Rapat wong Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Pemenang yaiku ...: Pariwisata WTTC 2018 kanggo Penghargaan Besok

0a1-32
0a1-32
ditulis dening Juergen T Steinmetz

WTTC seneng ngumumake pimpinan 2018 ing pariwisata berkelanjutan ing upacara Pariwisata kanggo Tomorrow Awards 2018. Penghargaan kasebut, sing disajikake ing upacara khusus nalika KTT Global WTTC kaping 18 ing Buenos Aires, Argentina, ngrayakake inisiatif pariwisata sing ganti inspirasi lan owah saka jagad iki.

 

Pemenang Penghargaan 2018 dipuji lan diakoni amarga praktik bisnis kanthi standar paling dhuwur sing ngimbangi kebutuhan 'wong, planet lan bathi' ing sektor kita. Pemenang taun iki minangka pimpinan industri sing ningkatake pertumbuhan inklusif, lan ngupayakake masa depan sing luwih ijo tinimbang kontribusi proaktif kanggo pembangunan berkelanjutan lan Tujuan Pembangunan Berkelanjutan (SDG) PBB.

 

Pemenang Pariwisata kanggo Besok Awards 2018 yaiku:

 

Penghargaan Komunitas - Ekspedisi Himalaya Global, India

Penghargaan Tujuan - Asosiasi Pariwisata Thompson Okanagan, Kolombia Inggris, Kanada

Penghargaan Lingkungan - Otoritas Bandara Hong Kong, Hong Kong

Penghargaan Inovasi - Virgin Atlantic, UK

Award Wong - Koleksi Hotel mewah lan Pondokan Cayuga, Costa Rica

 

Penghargaan kasebut diadili dening panel ahli independen, sing dipimpin dening Graham Miller, Dekan Eksekutif, Fakultas Seni lan Ilmu Sosial ing Universitas Surrey. Akademisi, pimpinan bisnis, LSM lan perwakilan pamrentah kabeh gabung nggabungake finalis dadi limang Pemenang. Dadi hakim Pariwisata kanggo Besok dudu tugas sing kudu dianggep entheng - proses hakim telung tahap sing ketat kalebu kajian lengkap babagan kabeh aplikasi, banjur evaluasi ing Final saka situs lan inisiatife.

 

Pemenang saben kategori ditemtokake dening panitia pemilihan pemenang sing dipimpin dening Fiona Jeffery OBE, Ketua Pariwisata kanggo Tomorrow Awards, lan kasusun saka: Sandra Howard Taylor, Wakil Menteri Perdagangan, Industri lan Pariwisata Kolombia; John Spengler, Direktur Pusat Kesehatan lan Lingkungan Global Sekolah Kesehatan Umum Harvard; lan Darrell Wade, Co-Founder lan CEO Intrepid Group.

 

Gloria Guevara Manzo, Presiden & CEO, WTTC, komentar:"Ing taun iki, para finalis Award Pariwisata kanggo Besok mbuktekake manawa macem-macem lan kabeh-kabeh kalebu komitmen sektor kanggo pertumbuhan berkelanjutan. Kategori penghargaan dirancang kanggo nduduhake manawa saben pemain ing industri Plancongan & Pariwisata duwe peran kanggo nuntun sektor kasebut menyang masa depan sing luwih tanggung jawab - manawa nyedhiyakake pelatihan kanggo wong-wong saka latar mburi sing kurang, nglindhungi wilayah lahan basah sing penting liwat ekowisata utawa ngoperasikake jagad bandara paling ijo. Aku matur suwun karo kabeh prestasi lan kepemimpinan.

 

Pemenang penghargaan taun iki ora mung nuduhake manawa pariwisata bisa lestari, nanging uga menehi mupangat tumrap tujuan, komunitas lokal lan wisatawan. Muga-muga para pemenang penghargaan bakal motivasi sektor Travel & Pariwisata dadi bagean saka jagad sing luwih berkelanjutan. ”

 

Fiona Jeffery, OBE, Ketua, Pariwisata WTTC kanggo Tomorrow Awards, nyatakake: "Peran Pariwisata kanggo Besok Penghargaan yaiku nampilake sawetara conto praktik pariwisata berkelanjutan sing paling luar biasa ing saindenging jagad lan menehi inspirasi lan motivasi industri dadi perubahan sing pengin dideleng lan dialami. Para finalis lan pemenang Pariwisata kanggo Besok 2018 nduwe visi, kepemimpinan, lan komitmen jangka panjang kanggo njamin industri kita fokus kanggo nggawe papan sing luwih apik kanggo masarakat lan papan sing luwih apik sing dibukak wong. Nanging ing taun iki, kita wis ndeleng kolaborasi lintas sektor lan pangakuan manawa langkah-langkah bisa lan kudu ditindakake kanggo nganalisis dampak pariwisata kanthi luwih efektif sing dadi pangembangan sing nyengkuyung. ”

 

Jeff Rut knowledge, CEO, AIG Travel, sponsor utama Anugrah, ujar: "Wiwit ngoperasikake bandara paling ijo ing donya nganti nggawe taman laut pertama ing Afrika, para finalis Pariwisata Tomorrow taun iki minangka klompok pembuat perubahan saka saindenging jagad. Pemenang 2018 nduduhake manawa ora preduli ukuran utawa tujuane, kabeh bisnis ing sektor Plancongan & Pariwisata bisa nggawe keberlanjutan dadi prioritas lan dadi bagean saka perjalanan kolektif kita menyang masa depan sing luwih ijo.

 

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Pariwisata kanggo Besok Award lan kabeh pemenang, bukake www.wttc.org/tourism-for- sesuk-wards

Dhaptar Lengkap Pemenang lan Finalis:

 

Penghargaan Komunitas

WINNER - Ekspedisi Himalaya Global, India

FINALIST - & Beyond, Afrika Selatan

FINALIST - Institut Pengembangan Berkelanjutan Mamirauá, Brasil

 

Penghargaan Tujuan

WINNER - Asosiasi Pariwisata Thompson Okanagan, Kolombia Inggris

FINALIST - Yayasan Riverwind, Lubang Jackson, Wyoming, AS

FINALIST - Corporación Parque Arví, Kolombia

 

Penghargaan Lingkungan

WINNER - Otoritas Bandara Hong Kong, Hong Kong

FINALIST - Taman Coral Pulo Chumbe, Tanzania

FINALIST –Melia Hotels International, Spanyol

 

Inovasi Award

PEMENANG - Virgin Atlantic, UK

FINALIST - Parkbus - Pilihan Transportasi, Kanada

FINALIST - Yayasan Karang Lestari Teluk Pemuteran (Yayasan Perlindungan Karang Bay Pemuteran), Indonesia

 

Penghargaan Wong

WINNER - Kumpulan Hotel Mewah Berkelanjutan Cayuga, Costa Rica

FINALIST - Warisan Watch, Australia

FINALIST - Alliance TREE, Kamboja

 

 

Babagan Penghargaan Pariwisata kanggo Sesuk:

 

Katrangan lengkap babagan Penghargaan lan proses aplikasi bisa ditemokake ing http://wttc.org/tourism-for-tomorrow-awards/

 

Pariwisata kanggo Mitra Award Besok:

 

Sponsor Utama Pariwisata kanggo Bebungah: AIG Travel Inc.

 

Sponsor Kategori:

Sponsor Penghargaan Komunitas: Eceran Nilai

Sponsor Award Destinasi: Konvensi Las Vegas & Otoritas Pengunjung

Sponsor Penghargaan Lingkungan: Ecolab

Sponsor Award Inovasi: Amadeus

Sponsor Penghargaan Wong: Mastercard

 

Panyengkuyung Penghargaan:

Asosiasi Dagang Plancongan Petualangan (ATTA)

Asosiasi Pariwisata lan Pariwisata Afrika (ATTA)

Jaringan Ekowisata Asia (AEN)

Lelungan BestEn

Hotelier sing perhatian

Ekowisata Jepang

Federasi EUROPARC

Pariwisata Perdagangan Adil (FTT)

Dewan Pariwisata Berkelanjutan Global (GSTC)

GreenHotelier / Pariwisata Internasional

Kemitraan (ITP)

Asosiasi Plancongan Asia Pasifik (PATA)

Perusahaan Rainforest

Loro Loro

Tony Charters & Associates

Travelife

Plancongan + Sosial

Voyageons Autrement

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.