24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Investments Warta Mewah News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Hotel Marriott kanggo debut ing Belize kanthi properti 203 kunci

0a1a-58
0a1a-58
ditulis dening Kepala Editor Tugas

ECI Development dina iki ngumumake rencana ngenalake merek jeneng Hotel Marriott menyang Belize kanthi proyek sing dirancang kanggo para pelanggan sing ngupayakake gaya urip Karibia sing santai. Hotel kasebut bakal dianugerahi Ambergris Caye, pulo paling gedhe ing Belize sing misuwur kanthi nyilem scuba kelas internasional, mancing, olahraga banyu lan pantai berpasir putih.

"Kita seneng banget nggawa merek Hotel Marriott menyang Ambergris Caye, salah sawijining tujuan pulau sing paling apik ing Karibia kanthi akses sing misuwur menyang Karang lan situs penyelaman Belize," ujare Michael K. Cobb, Ketua lan CEO ECI Development. "Dikenal nggawe kediaman terinspirasi kanggo jiwa petualang ing Amerika Latin sajrone luwih saka rong dekade, kita seneng banget babagan kesempatan kanggo ngirim penginapan lan omah sing paling apik ing papan khusus iki kanthi merek global sing dikasihi."

Hotel kasebut, uga komponen perumahan kanthi merek Marriott Hotel, bakal nggabungake pesona Inggris lawas lan fasilitas modern nalika ngawasi warisan lan sejarah Belize. ECI ngrancang udakara 70 omah kanthi merek minangka bagean saka resor segara 203 kunci iki.

Tamu bakal duwe akses menyang restoran ing kelas siji, ruang tunggu ing atap, ruang konferensi lan acara, spa, pusat kebugaran lan toko ritel. Fasilitas uga kalebu toko nyilem kanggo nyedhiyakake akeh pengunjung pulau sing teka ing Belize Barrier Reef - sistem karang paling gedhe ing belahan bumi sisih lor lan situs sing ditunjuk Warisan Dunia UNESCO. Joel Nagel, salah sawijining pendiri ECI Development ujar, "Kita ngerti penting banget konservasi lan perlindungan sistem karang iki lan seneng bisa kerja bareng karo perusahaan global sing terkenal amarga komitmen lingkungane."

"Nalika Belize muncul minangka tujuan wisata lan bisnis utama, Resor lan Residensi Belize Marriott Ambergris Caye Resort bakal menehi kontribusi kanggo evolusi positif salah sawijining permata ing negara kasebut," ujare Cobb. "Sawise 20 taun plus pembangunan berkelanjutan ing wilayah kasebut, kita ngerteni kesempatan iki minangka cara sing migunani kanggo ngladeni para turis sing saiki teka ing Belize."

Menteri Pariwisata Belize, terhormat Manuel Heredia ujar, "Mbukak Resor Residences lan Residensi Belize Marriott bakal nggawe luwih saka 200 lapangan kerja permanen kanggo negara kasebut. Keuntungan ekonomi bakal ngluwihi properti fisik amarga pamilik lan tamu melu olahraga banyu kaya nyilem lan snorkeling, njelajah reruntuhan Maya lan toko seni, kerajinan kayu lan souvenir liyane. Efek riil saka konsumsi, tuku lan partisipasi bakal dialami ing saindenging Belize. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov