Airlines Airport Bhutan Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News Pariwisata transportasi

Bhuka's Drukair milih A320neo

0a1a1-20
0a1a1-20
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Drukair, maskapai pamimpin Kerajaan Himalaya Timur Bhutan, wis mlebu perjanjian tuku kanggo siji A320neo kanggo ndhukung rencana pertumbuhane lan nglengkapi armada A319 sing ana. Pesawat kasebut bakal didhukung dening mesin CFM Leap-1A26E1 sing dioptimalake kanggo operasi dhuwur lan bakal dadi pesawat paling gedhe sing beroperasi ing pangkalan Drukair ing Paro.

Paro, papan ing ketinggian 7,300 kaki lan diubengi gunung-gunung sing dhuwur, minangka salah sawijining bandara paling tantangan ing donya. Amarga kinerja A320neo sing ora ana tandhingane, bakal dadi pesawat paling gedhe sing bisa dioperasikake saka Paro sing nawakake kapabilitas muatan sing luwih gedhe lan level kenyamanan penumpang sing paling dhuwur tinimbang produk liyane.

Nampilake tata letak kabin kelas loro, pesawat kasebut bakal dikerahkan kanggo nambah kapasitas rute regional sing ana ing Singapura, Bangkok, Kathmandu, Delhi lan, Kalkuta.

Kulawarga A320neo nggabungake teknologi paling anyar kalebu mesin generasi anyar lan Sharklets sing nyedhiyakake paling ora 15 persen tabungan bahan bakar nalika pengiriman lan 20 persen ing taun 2020. Kanthi udakara 6,000 pesenan sing ditampa saka meh 100 pelanggan, Kulawarga A320neo wis entuk 60 persen saham saka pasar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov