24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Breaking Malta News Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Miwiti musim panas ing wulan Mei - bukak Malta!

malta-1
malta-1
ditulis dening editor

Malta, sawijining nusantara ing tengah Mediterania, ngajak sampeyan miwiti musim panas ing wulan Mei! Iki nalika festival Malta dadi panas karo musik, budaya, lan seni kabeh ing sekitar perayaan Valletta, Ibukutha Budaya Eropa 2018 lan Situs Warisan Dunia UNESCO. Wiwit awal Mei, para pengunjung bisa njelajah sejarah kepungkur lan jaman saiki kanthi macem-macem acara lan kegiatan sing kedadeyan ing Malta lan Gozo.

Acara Valletta 2018:

Festival Ijo Valletta - 3 Mei 6
Kunjungi St George's Square ing Valletta kanggo "Valletta Green Festival," ing endi salah sawijining ruang kutha paling gedhe ing Valletta bakal diowahi dadi karpet kembang gedhe banget sing kasusun saka 80,000 tanduran pot.

Pagelaran - Altofest Malta - Saiki - Mei 13
Ayo rasakake pagelaran saka macem-macem latar ing "Altofest Malta." Warga Malta bakal dadi tuan rumah para seniman internasional ing omahé, sing bakal dadi papan sing bisa disambut para pamirsa kanggo pagelaran sing manéka warna. Acara iki bakal diwiwiti ing patang wilayah sing beda-beda ing Malta.

Sinema Surya - Mei 3
Para penyayang film sing nekani Festival Hijau Valletta bisa nonton film kanggo film pendek, animasi, lan liya-liyane, fokus ing tema keberlanjutan lan lingkungan sing bakal kedadeyan ing ruang publik ing saindenging Malta lan Gozo.

Teater Nedha bengi - Cantina - 11 Mei 13
Kanggo sing seneng nedha bengi lan acara, coba temoni ing "Cantina" adhedhasar Saint Joan saka Stockyards ing Ta 'Qali saka Brecht.

Festival Taman Bumi - 31 Mei - 3 Juni
Tutup wulan kasebut kanthi "Festival Taman Bumi," diwiwiti tanggal 31 lan nganti 3 Juni ing Ta 'Qali. Festival kasebut nyedhiyakake macem-macem musik alternatif menyang musim panas sing wis legendaris, kanthi 5 wilayah musik, luwih saka 30 tumindak internasional, 150 seniman, berkemah, kios panganan lan pasar etnis.

Acara Malta lan Gozo:

Gozo Alive - 18 Mei 20
Budaya sing dipenuhi awan lan sore, sing bakal nyedhaki Gozo lan nyenengake para pengunjung. Band, pagelaran musik, re-enactments, kembang api, pameran seni, nari, pemutaran film cendhak, lan tur sing dipandu. Gozo Alive bakal nawakake program acara sing bakal nglipur lan nampilake Gozo, lan uga cara sing nyenengake kanggo nikmati kabeh wong.

Musik - Amalgama - Mei 26
Jelajahi kolaborasi antara pianis Gabi Sultana lan seniman visual Mark Dingli sing bakal nggawa kita "Amalgama," eksplorasi karya minimalis dening komposer kontemporer kayata John Cage lan Philip Glass, lan liya-liyane. Amalgama bakal dianakake tanggal 26 Mei ing Lascaris Wharf ing Valletta.

Mobil Klasik & Antik - Konser Valletta d'Elegance - 12 Mei 20
Penggemar mobil klasik lan antik kudu miwiti lelungan menyang St George Square ing Valletta, wiwit tanggal 12 nganti 20 Mei kanggo ngrasakake mobil idhamane.

Minggu Fashion Malta - Mei 26
Wiwit tanggal 26 Mei ing Benteng St. Elmo, bakat ndhuwur lan industri mode internasional Valletta Malta bakal nyedhiyakake garis paling anyar. Iki minangka salah sawijining acara sing ora pengin sampeyan lakoni.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.