Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Finlandia News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Apa turis UEA seneng Finlandia?

finland-lapland-levi
finland-lapland-levi
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Otoritas turis Finlandia, Kunjungi Finlandia, wis nyoroti peningkatan jumlah pengunjung global lan UEA nalika entitas pamrentah nggawe debut ing lantai pameran ing ATM kanthi kampanye pemasaran anyar sing dituju para turis Timur Tengah, nyumbang apa sing diarepake bakal dadi rekor taun kanggo nomer pariwisata ing taun 2018.

Ngomong ing konferensi pers sajrone Pasar Perjalanan Arab dina iki, perwakilan Kunjungan Finlandia, Teemu Ahola menehi komentar: "2017 minangka taun sing apik banget kanggo industri pariwisata Finlandia kanthi meh 22 yuta pengunjung, tuwuh 7% tinimbang angka 2016 nalika turis paling dhuwur 20.3 yuta. Nanging, kita wis ndeleng paningkatan ing taun 2018 pengunjung 3.1% dibandhingake karo taun kepungkur, mula kita yakin nomer pariwisata, lan kuitansi, bakal nggayuh sukses 2017. "

Tambah pengunjung UAE, jelas Ahola, sebagian amarga ana kenaikan penerbangan langsung menyang ibukota Finlandia, Helsinki. Finnair, maskapai nasional Finlandia wis komitmen kanggo mbaleni rute Dubai menyang Helsinki ing pungkasan taun iki, mabur ing antarane Oktober 2018 nganti Maret 2019, dene Turkish Airlines duwe rute antarane UEA lan Finlandia liwat Istanbul. Flydubai uga bakal diluncurake rute anyar sing bakal nambah kapasitas nalika musim salju.

Finlandia wis suwe dadi tujuan populer ing pasar Eropa, nanging Kunjungi Finlandia saiki kepengin golek pasar liyane lan wis ngidentifikasi Timur Tengah ing endi UEA, disusul karo Arab Saudi, wis akeh pengunjung GCC.

"Sawise tanggapan positif saka ATM taun kepungkur, ing ngendi kita njupuk kesempatan kanggo entuk pemahaman sing luwih apik babagan wilayah kasebut lan riset babagan pasar potensial, kita wis bali kanthi kampanye pemasaran khusus kanggo Timur Tengah lan nuduhake sawetara hotel, resor, lan DMC sing paling apik ing Finlandia kudu ditawakake supaya bisa nambah minat pasar, "tambah Ahola.

Pameran Stand nomer EU6825 ing Hall 7, delegasi Finlandia bakal nampilake negara kasebut minangka tujuan sajrone taun, kanthi akeh kegiatan santai, akomodasi unik lan tur sajrone musim panas lan musim salju.

Dikenal minangka omahé sewu tlaga, Finlandia misuwur amarga alas ijo sing jembar, garis pantai sing dawa, lan salah sawijining kepulauan paling gedhe ing donya. Sajrone golf musim panas, golek panganan, kano, lan pelayaran misuwur banget, nalika musim ganti dadi musim gugur, hiking, pendakian lan nonton satwa dadi bagean.

Ing mangsa adhem, kulo mewah lan reindeer, safari mobil salju, pengalaman nyopir es, Lampu Lor, kapal pesiar es lan mesthi wae, ketemu Santa Claus mesthi dadi atraksi populer kanggo turis saben taun.

Finlandia bubar milih negara paling aman ing donya kanggo para plancongan ing 2017 dening Forum Ekonomi Dunia, papan sing luwih maju tinimbang UAE, dene Lonely Planet milih Finlandia minangka salah sawijining tujuan wisata paling penting ing donya.

"Finlandia duwe sesuatu sing unik sing mbedakake minangka tujuan liburan, saka saindenging jagad. Kita nawakake macem-macem pilihan akomodasi sing luar biasa, ing lingkungan sing aman lan ramah, kanthi sawetara pemandangan sing narik napas. Udhara sing seger, resik, ing njobo ruangan lan kahanan anggur nalika wulan luwih adhem yaiku kita yakin manawa pengunjung Timur Tengah bakal narik kawigaten, ”ujare Ahola.

Sing nuduhake pameran Kunjungan Finlandia kalebu Timetravels Incoming Ltd., Lapland Luxury DMC, DMC Easy Travel, Artic Travel Boutique Ltd., lan Marketing & Sales Destinasi Levi, kabeh operator tur Finlandia lan perusahaan pemasaran sing nawakake lelungan pengalaman sing digawe khusus tur ing endi Lampu Lor, Tengah Tengah srengenge lan penawaran alam wiyar minangka bagean saka pengalaman sing kasedhiya.

Wakil-wakil akomodasi Finlandia kelas paling apik uga bakal ditampilake, kalebu Kakslauttanen Artic Resort, dununge 250 kilometer sisih lor Lingkaran Arktik ing Lapland lan menehi tamu kesempatan kanggo tetep ing Glass Igloos lan melu kunjungan ing reindeer lan husky. Hotel Arktik Treehouse uga bakal nampilake resor 32 suite individu sing dipasang ing unit kubus kayu jubin sing dirancang kanthi cerdik, kanthi sisih kalebu jendela panorama kanggo ndeleng Lampu Lor.

Hotel Kämp Collection bakal nyorot macem-macem properti mewah ing Helsinki, kalebu siji-sijine hotel bintang lima resmi ing Helsinki, Hotel Kämp, uga Hotel St. George sing bakal dibukak, tambahan paling anyar kanggo Penawaran pariwisata Helsinki. Babak pameran akomodasi yaiku Scandic, sing bubar ngrampungake akuisisi kabeh operasi hotel Restel dadi operator hotel paling gedhe ing Finlandia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.