24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Argentina Breaking News Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Industri Rapat Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

KTT WTTC 2018 Buenos Aires: Apa regane?

openguys
openguys
ditulis dening Juergen T Steinmetz

KTT tahunan Dewan Pariwisata lan Pariwisata Dunia (WTTC) 2018 rampung ing Buenos Aires, Argentina, Kamis, 2018 April 19.

Wong-wong sing dianggep minangka wong ing jagad wisata lan pariwisata global entuk pesawat lan nambah jeneng menyang dhaptar partisipasi ing puncak 2 dina ing Hotel Hilton ing Buenos Aires, Argentina. Dheweke mulih sawise rapat-rapat sideline sing rame, nuduhake wajah, lan ngumumake perkembangan anyar utawa melu ing panggung.

KTT WTTC uga dadi papan pimpinan industri swasta ketemu pimpinan pamrentah lan mesthine bakal padha-padha ketemu. Iki minangka papan pariwisata lan kadang-kadang uga perdana menteri dadi rutinitas tahunan

Tujuan host mesthi dipuji minangka conto kegiatan sing katon maju ing pariwisata. Program kasebut dhewe, sanajan level dhuwur lan diantrekake karo pimpinan undhangan sing dipilih, dudu bagean sing paling penting ing acara kasebut. Sing katon luwih penting yaiku kedadeyan ing sisih pinggir.

WTTC ngerti lan nyedhiyakake platform sing apik banget kanggo kedadeyan kasebut. WTTC bisa narik partisipasi level CEO lan menteri sing ndadekake platform iki efektif.

Mesthi, puncak uga dhuwit gedhe. Iki tegese penghasilan gedhe ora mung kanggo WTTC nanging uga kanggo tujuan host sing kudu nandur modal nomer 6 utawa kadang 7 digit kanggo pakurmatan dadi host WTTC.

Tujuan ngarepake manawa hosting lan bankrolling kaya konferensi tingkat tinggi bakal entuk bathi kanthi jangka panjang lan jangka panjang. Pangarep-arep kasebut nuduhake kabeh menteri lan CEO sing nekani lan pengin ningkatake tujuan lan inisiatif dhewe-dhewe.

Telung dina sawise acara kasebut ing "WTTC Summit 2018," lan nalika ndeleng Google News sampeyan ndeleng kurang saka 20 crita sing diterbitake ing media basa Inggris Internasional - Meh setengah crita kasebut asale eTurboNews.

Kita mung bisa ngarep-arep liputan media kanggo acara mega kaya mengkene bakal nambah kanggo mbenerake nilai PR sing tepat, lan ngelingi akeh jurnalis sing dadi tuan rumah lan rawuh.

Taun iki khusus kanggo WTTC. Iki minangka taun pertama Sekretaris Jenderal UNWTO (Pak Zurab Pololikashvili) nuduhake pasuryan sawetara jam sajrone acara kasebut nalika ngadeg ing jejere Presiden Argentina ing upacara pembukaan lan ngumumake dhukungan UNWTO lan entuk penghargaan kanggo macem-macem proyek.

Iki uga dadi CEO WTTC taun pertama Gloria Guevara Manzo dadi ketua KTT WTTC.

Penerbit eTN Juergen Steinmetz seneng banget ndeleng Pololikashvili kaping pisanan ing sawijining konferensi pers. Sekretaris Jenderal isin lan ora kasedhiya lan ora responsif nalika ngobrol karo media. Ngerti iki, Steinmetz minangka jurnalis pertama sing nuduhake yen dheweke duwe pitakon karo Zurab.

Sayange, Zurab lan uga CEO WTTC Gloria Manzo ora ngakoni panjaluk eTN kanggo takon sajrone konferensi pers sing dirawuhi Zurab. Sawise konferensi pers, Zurab terus nglirwakake upaya eTN kanggo takon nalika nyedhak sawise bagean resmi konferensi pers.

Mula publikasi iki kudu terus ngandelake sumber liyane nalika nglaporake babagan masalah sing cedhak karo UNWTO. Transparansi lan keterbukaan ing Badan Spesialisasi PBB wis dadi tantangan sawise pucuk saka Dr. Taleb Rifai menyang Zurab Pololikashvili. Pitakon utama yaiku: Apa sing kudu didhelikake UNWTO?

Perlu dielingake Gloria Guevara Manzo lan WTTC mesthi responsif lan terbuka tumrap pitakon apa wae babagan publikasi iki.

KTT taunan taunan sabanjure direncanakake kanggo taun 2019 ing Seville, Spanyol. Iki bakal dadi acara leleh liyane kanggo pimpinan utama ing industri pariwisata & pariwisata global.

Bakal dadi kesempatan kanggo Seville, Spanyol dadi tuan rumah sing apik lan nuduhake para delegasi sing nekani tujuan sing bakal ditawakake ing Spanyol iki.

Apa gunane rawuh ing KTT 2018?
eTN Publisher Steinmetz nyimpulake: “Pancen yen dideleng ing babagan jejaring. Ing babagan nyoba ngerti UNWTO saiki babagan lelungan lan pariwisata global, ngerti apa sing bakal ditindakake Sekretaris Jenderal anyar, lan ngevaluasi kegiatan UNWTO, lelungan menyang Buenos Aires iku mbuwang-mbuwang wektu lan dhuwit. ”

Mangkene dhaptar wong lan acara sing aktif melu ing KTT KTT 2018 ing Buenos Aires.

Tamu VIP:

HE Mauricio Macri, Presiden Republik Argentina • Christopher J. Nassetta, CEO, Hilton & Ketua, Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia (WTTC) • HE José Gustavo Santos, Menteri Pariwisata, Republik Argentina • Gloria Guevara Manzo, Presiden & CEO, WTTC • Zurab Pololikashvili, Sekretaris Jenderal, Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO)

Jagad kita saiki, jagad sesuk

Greg O'Hara, Pendhiri lan Mitra Pimpinan, Sertifikasi • Fritz Joussen, CEO, Grup TUI • Arne Sorenson, Presiden & CEO, Marriott International

Kepemimpinan ing jaman digital

Ing industri sing ditemtokake kanthi nambah gangguan digital, sesi iki bakal ndeleng apa sing dibutuhake kanggo dadi pimpinan efektif ing kahanan sing durung mesthi. Kepiye sektor kasebut bakal ngatasi kesempatan lan tantangan robotik lan Intelijen Ponggawa? Kepiye konsumen lan buruh generasi sabanjure mbentuk industri kasebut? Kepemimpinan apa sing dibutuhake ing mbesuk? KEYNOTE: • Peter Fankhauser, CEO, Thomas Cook Group PANELLIS: • Desiree Bollier, Ketua, Nilai Eceran • Julián Díaz González, CEO, Dufry AG • Chris Lehane, Kepala Kebijakan, Airbnb • Joan Vilà, Ketua Eksekutif, Moderator Grup Hotelbeds: Matt Vella, Editor Eksekutif, Majalah TIME

300 Pariwisata minangka mitra tumindak iklim

Pimpinan inisiatif global babagan perubahan iklim bakal nemokake hubungan antara pariwisata lan perubahan iklim, lan peran pariwisata kanggo ndhukung tumindak global, lan inisiatif WTTC anyar kanggo Perubahan Iklim bakal diumumake. • Patricia Espinosa, Sekretaris Eksekutif, Konvensi Kerangka Kerja PBB tentang Perubahan Iklim (UNFCCC) • Christopher J. Nassetta, CEO, Hilton & Ketua, WTTC 1325 Wawancara Geoffrey Kent Geoffrey JW Kent, Pendiri, Ketua & CEO Abercrombie & Kent, bakal nganakake wawancara taunan karo kepribadian sing kondhang lan nyritakake crita hiburan saka karir ing Travel & Pariwisata. • HRH Pangeran Sultan bin Salman, Ketua & Presiden, Komisi Pariwisata lan Warisan Nasional Saudi (SCTH) • Geoffrey JW Kent, Pendiri, Ketua & CEO, Abercrombie & Kent 1345 LUNCH 1515 Pariwisata - mesin kanggo lapangan kerja Sawise Rapat Pariwisata G20 Menteri dina sadurunge, menteri pariwisata ing saindhenging G20 menehi ringkesan babagan asil utama rapat kasebut, lan nyorot babagan pariwisata menehi kontribusi kanggo agenda G20. • HE Derek Hanekom, Menteri Pariwisata, Afrika Selatan • HE Kazuo Yana, Wakil Menteri Parlemen, Menteri Tanah, Infrastruktur, Transportasi lan Pariwisata, Jepang • HE Vinícius Lummertz, Menteri Pariwisata, Brasil

1540 Plancongan sing aman lan lancar:

Nemtokake sesanti kanggo Plancongan & Pariwisata mbesuk duwe kekuwatan gedhe kanggo nggawe lapangan kerja, nanging mung yen masarakat bisa lelungan kanthi efisien lan aman. Kepiye kita mesthekake manawa jagad tetep mbukak kanggo lelungan lan lelungan difasilitasi kanthi cara sing aman? Apa kesempatan ing sekitar biometrik? Diskusi iki bakal ndeleng kepiye kita bisa nyelarasake teknologi, setuju lan ngetrapake proses, lan njelajah cara industri bisa nyambung karo pamrentah kanggo mbantu fasilitasi lelungan. KEYNOTE: Ge Huayong, Ketua Dewan, China UnionPay 1555 BAGIAN 1: teknologi identifikasi • Paul Griffiths, CEO, Bandara Dubai • Richard Camman, Inovasi Bisnis VP, Vision-Box • Diana Robino, SVP, Industri Perjalanan, Kemitraan Perusahaan, Mastercard Moderator: Nick Ross, Summit Anchor 1625 Bagean 2: nyelarasake proses • Mario Hardy, CEO, Asosiasi Perjalanan Pasifik Asia (PATA) • Dr Fang Liu, Sekretaris Jenderal, Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO) • John Moavenzadeh, Kepala Industri Mobilitas lan Inisiatif Sistem, Forum Ekonomi Dunia (WEF) • Paul Steele, Wakil Presiden Senior & Hubungan Eksternal, Sekretaris Perusahaan, Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA)

Moderator: Arnie Weissmann, Pangareping Editor, Travel Weekly

BAGIAN 3: nggarap pemerintah:

• Isabel Hill, Direktur, Kantor Industri Pariwisata & Pariwisata, AS • Istvan Ujhelyi, Ketua Pasukan Tugas Pariwisata, Parlemen Eropa • Earl Anthony Wayne, Mantan Duta Besar AS ing Moderator Meksiko: Kathleen Matthews, Jurnalis lan Penyiar 1715 BREAK 1745 KUNCI: Arnold W. Donald, Presiden & CEO, karnaval Corporation 1800 Kesiapan, ketahanan, pemulihan Nalika krisis, negara asring banget rawan. Kepiye kita mesthekake manawa kita ndhukung ketahanan jangka panjang saka wong-wong sing ngadhepi ancaman kejut saka eksternal? Apa sing bisa ditindakake minangka industri supaya luwih siyap nglawan pengaruh kejut kasebut? Sesi iki bakal nemokake macem-macem jinis krisis - pandemi kesehatan, serangan keamanan lan teror, lan bencana alam - lan tumindak sing ditindakake kanggo ningkatake kesiapan, manajemen, lan ketahanan. 1800 BAGIAN 1: Merencanakake lan ngatur krisis KEYNOTE: • Peter Jan Graaff, Direktur Inisiatif Global

Program Darurat Kesehatan WHO.

PANELLIS: • HE Najib Balala, Sekretaris Kabinet Pariwisata, Kenya • Sean Donohue, CEO, Bandara Internasional Fort Fort Worth Dallas • Cathy Tull, CMO, Moderator Otoritas Las Vegas lan Pengunjung Pengunjung: Kathleen Matthews, Jurnalis lan Penyiar 1830 BAGIAN 2: Pemulihan lan ketahanan • HE Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata, Jamaika • Miguel Frasquilho, Ketua Dewan, Grup TAP • Mark Hoplamazian, Presiden & CEO, Hotel Hyatt • Hiromi Tagawa, Ketua Dewan, Moderator JTB Corp: Nathan Lump, Editor ing Kepala, Lelungan + luang

DAY 2

0815 - 0915 Cybersecurity:

Apa sampeyan ndhisiki kurva? Sesi iki bakal njupuk tampilan eksekutif lan njelajah sifat teknologi anyar lan ancaman keamanan sing ditindakake ing sektor Plancongan & Pariwisata kanthi konteks keamanan lan katahanan kolektif industri kita. • Nick Fishwick, Penasihat, HSBC • Robin Ingle, Ketua lan CEO, Ingle International • Dee K. Waddell, Manajer Umum, Industri Perjalanan & Transportasi Global, IBM • Adam Weissenberg, Pemimpin Global, Perjalanan, Pariwisata lan Perhotelan, Deloitte lan Touche

0930 Swara pengalaman

Mantan presiden lan perdana menteri saka negara berbahasa Spanyol bakal ngrembug babagan tantangan lan kesempatan kanggo pembangunan pariwisata berkelanjutan kanthi latar lanskap politik sing terus owah. • José María Aznar, Perdana Menteri, Spanyol, 1996-2004 • Felipe Calderón Hinojosa, Presiden Meksiko, 2006-2012 • Laura Chinchilla Miranda, Presiden Costa Rica, 2010-2014 • Marcos Peña, Kepala Kabinet Menteri Argentina Moderator Bangsa: Gloria Guevara Manzo, Presiden & CEO, WTTC

1015 Kekuwatan, politik lan kabijakan

Ing jagad politik sing luwih rumit, lan olahpesen politik bisa nyebabake tuwuhing pariwisata kanthi positif lan negatif, kita krungu saka para pemain ing AS babagan cara ngarahake tantangan kanthi sukses. • Caroline Beteta, Presiden & CEO, Kunjungi California • Roger Dow, Presiden & CEO, Asosiasi Plancongan AS • Christopher L. Thompson, Presiden & CEO, Brand USA Moderator: Nick Ross, Pariwisata Jangkar KTT kanggo Sesuk 1045 Deklarasi Perjalanan & Pariwisata sing ora sah dagang ing satwa Presentasi inisiatif WTTC anyar kanggo ndhukung tumindak global kanggo nglawan perdagangan ilegal ing satwa. • Catherine Arnold, Kepala Satuan Perdagangan Margasatwa Ilegal, Kantor Luar Negeri lan Persemakmuran, Inggris • Gary Chapman, Presiden Grup Layanan & dnata, Grup Emirat • Gerald Lawless, Ketua, WTTC • John E. Scanlon, Utusan Khusus, Taman Afrika • Darrell Wade, Co-Founder & Executive Executive, Intrepid Group * Moderator: Peter Greenberg, Travel Editor, CBS News 1115 Pariwisata kanggo Tomorrow Awards Pariwisata tahunan WTTC kanggo Awards Besok bakal nampilake lan ngrayakake pariwisata paling apik ing saindenging jagad . • Fiona Jeffery, Pendhiri & Ketua, Mung Drop and Chair, Pariwisata kanggo Besok Award • Jeffrey C. Rut knowledge, CEO, AIG Travel

1245 Wutah Berkelanjutan:

Pariwisata sing nguntungake kabeh wong kerja sama WTTC karo McKinsey & Company babagan cara ngatur pertumbuhan pariwisata nyoroti pentinge keterlibatan komunitas kanggo pertumbuhan pariwisata berkelanjutan. Kepiye para pemangku kepentingan bisa setuju karo visi bareng kanggo tujuane? Kepiye cara bisa mindhahake fokus saka jumlah turis lan nyedhaki pendekatan sing luwih didhasarake kanthi nilai? KUNCI: Pariwisata, pembangunan lan perdamaian - Crita Rwanda • Rt. Hon. Perdana Menteri Republik Rwanda, Dr Edouard Ngirente 1300 Nilai vs volume: nggunakake pertumbuhan kanggo nggawe produk berkualitas • Jillian Blackbeard, Manajer Eksekutif - Pemasaran, Organisasi Pariwisata Botswana (BTO) Ninan Chacko, CEO, Kelompok Pemimpin Perjalanan • Alex Dichter, Mitra Senior, McKinsey & Perusahaan • HE Ana Mendes Godinho, Sekretaris Negara Pariwisata, Portugal • Matthew Upchurch, Presiden & CEO, Virtuoso Moderator: Nick Ross, Summit Anchor

1330 Nggawe komunitas ing the pusat pembangunan pariwisata

• HE Nikolina Angelkova, Menteri Pariwisata, Bulgaria • Fred Dixon, Presiden & CEO, NYC lan Perusahaan • Katie Fallon, Kepala Urusan Perusahaan Global, Hilton • Gonzalo Robredo, Presiden Entitas Pariwisata Kota Buenos Aires • HE Wanda Teo, Sekretaris Pariwisata, Moderator Filipina: Tim Willcox, Presenter, BBC News 1410 Hollywood, keramahan lan plancongan • Direktur lan hoteler sing menang limang taun, Francis Ford Coppola, diwawancarai dening Costas Christ, CEO, Beyond Green Travel 1440 • Gloria Guevara Manzo, Presiden & CEO, WTTC • HE José Gustavo Santos, Menteri Pariwisata, Republik Argentina 1450

Pasrahake menyang Host Summit sabanjure

Sevilla 2019 bakal sabanjure!

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.