Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News News Warta Breaking Korea Lor Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Kecelakaan bus tur Korea Utara nyebabake 'korban parah para turis Tionghoa'

0a1a-67
0a1a-67
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kecelakaan lalu lintas utama ing Korea Lor nyebabake akeh korban jiwa, antarane para turis Tiongkok, negesake negara asing kasebut negesake.

"Kedutaan Besar Tiongkok ing Korea Lor dilaporake dening DPRK yen ana kacilakan lalu lintas serius ing Jalan Huanghai Korea Utara ing wayah wengi, nyebabake korban parah para turis Tiongkok," ujare menteri luar negeri, lan nambahake manawa "rincian sing relevan saiki wis diverifikasi."

Kementerian kasebut durung isih ngungkapake jumlah korban jiwa lan wong sing cilaka, nanging nyathet manawa diplomat Tiongkok langsung nyerang lokasi kacilakan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov