Airlines Airport Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Investments News Teknologi Pariwisata transportasi

United Airlines ngirim bahan bakar efisien 737 MAX 9

Pilih basa sampeyan
0a1a-68
0a1a-68
ditulis dening Kepala Editor Tugas

United Airlines dina iki ngumumake yen wis ngirim pesawat 737 MAX 9 pesawat pertama saka Boeing Delivery Center ing Seattle, WA. Pesawat anyar, sing teka pas dina Bumi, nyuda panggunaan bahan bakar lan emisi CO2 sacara signifikan dibandhingake karo pesawat generasi lawas. Kanggo ngurmati pesawat sing ramah lingkungan iki, United menehi livery anyar kanggo MAX, padha karo pesawat Boeing Dreamliner sing hemat bahan bakar, saengga karyawan lan pelanggan bisa gampang ngenali pesawat lan efisiensi bahan bakar sing unggul.

United ngarepake ngirim pesawat 737 MAX 9 maneh wulan iki, lan bakal duwe 10 737 MAX 9 pesawat ing akhir taun 2018. Kaya sing diumumake sadurunge, pesawat kasebut bakal mlebu jadwal United tanggal 7 Juni kanthi layanan antarane hub maskapai ing George's George. Bandara Bush Intercontinental lan limang kutha - Anchorage, Alaska; Austin, Texas; Benteng Lauderdale, FL; Orlando, FL. lan San Diego. Pesawat kasebut bakal mbukak rute tambahan saka Bandara Internasional Houston lan Los Angeles wiwit 29 Juni.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov