Breaking News Internasional Breaking Maldives News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Mewah News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Maladewa ngumumake kenaikan 17.5% ing pengunjung Inggris

Pilih basa sampeyan
0a1a-69
0a1a-69
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Maldives ngumumake pertumbuhan angka loro 17.5% ing jumlah para turis Inggris sing ngunjungi ing Maret 2018, yen dibandhingake karo wulan sing padha taun kepungkur. Total, 11,829 wisatawan Inggris ngunjungi Maladewa ing Maret, dibandhingake karo 10,063 ing Maret 2017.

Umumé, Maladewa nyambut tamu 32,633 turis Inggris ing kuartal pertama 2018, nuduhake kenaikan 12.2% yen dibandhingake karo periode sing padha ing 2017, sing nduwe 29,088 wong saka Inggris teka ing tujuan kasebut.
Global, ing Maret 2018, Maldives nyathet kenaikan 18.5% saben taun ing jumlah tamu internasional, nampani total 133,466 wong sing teka. Iki ndadekke total wong sing tekan global dadi 420,103 ing telung wulan pertama 2018, nuduhake pertumbuhan positif 17% yen dibandhingake karo taun kepungkur.

Ing taun iki, Maladewa bakal negesake status dadi salah sawijining tujuan plancongan sing paling apik kanggo turis Inggris, kanthi mbukak paling ora 23 resort anyar lan sing dipercaya minangka omah laut pisanan ing donya ing Conrad Maldives Rangali Island ing kuartal kaping papat taun 2018.

Menehi komentar babagan warta kasebut, Menteri Pariwisata Maladewa, Hon. Moosa Zameer, ujar, "Kita seneng banget yen ana kenaikan jumlah turis Inggris lan internasional ing Maladewa sing akeh banget amarga kerja sing ditindakake dening Kedutaan Besar Maladewa, MMPRC lan para pemangku kepentingan industri pariwisata ing gedhe Inggris terus nggawe awake dhewe minangka salah sawijining pasar mlebu paling penting kanggo pariwisata menyang Maladewa lan kanthi pirang-pirang pembangunan pariwisata anyar sing diluncurake taun iki, kita ngarep-arep bisa ngubungi luwih akeh pengunjung sajrone wulan isih taun 2018. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov