Airlines Airport Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Breaking Haiti Investments Warta Breaking Jamaika News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Delta Air Lines nambah penerbangan luwih akeh antarane New York-JFK lan Karibia

0a1-53
0a1-53
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Delta Air Lines ngembangake akses antarane New York-JFK lan Karibia kanthi penerbangan kaping pindho menyang Nassau, The Bahamas, diwiwiti tanggal 1 Oktober 2018; layanan saben dina anyar menyang Kingston, Jamaika, wiwit 20 Desember 2018; lan layanan mung Setu kanggo Port-au-Prince, Haiti, wiwit tanggal 22 Desember 2018.

"Ora ana sing luwih nyambung New York karo donya tinimbang Delta," ujare Chuck Imhof, Wakil Presiden - New York lan Sales, Timur. "Kita nawakake pelanggan luwih akeh penerbangan menyang tujuan liyane tinimbang maskapai liyane lan kita seneng nambah penerbangan menyang Karibia menyang portofolio jaringan sing kuwat."

Ing musim salju iki, Delta bakal mbukak nganti 145 penerbangan saben minggu menyang 16 tujuan Karibia saka JFK. Jadwal anyar yaiku:

New York (JFK) - Nassau, Bahama (NAS)
Nomer Penerbangan Mangkat Tekan Frekuensi
DL494 JFK jam 1:45 sore NAS jam 5:10 sore Saben Dina
DL799 NAS jam 6 sore JFK jam 9:10 saben dinane

New York (JFK) - Kingston, Jamaika (KIN)
Nomer Penerbangan Mangkat Tekan Frekuensi
DL2841 JFK jam 7:40 esuk KIN jam 12:05 awan Saben dina
DL2843 KIN jam 8 esuk JFK awan awan Saben Dina

New York (JFK) - Port-au-Prince, Haiti (PAP)
Nomer Penerbangan Mangkat Tekan Frekuensi
DL2716 JFK jam 8:35 am PAP jam 12:50 mung Setu
DL2718 PAP jam 1:55 JFK jam 5:55 sore Setu wae

Penerbangan menyang Kingston bakal beroperasi nganggo pesawat Boeing 737-800, kanthi 16 kursi Kelas Pertama, 36 kursi Delta Kenyamanan +, lan 108 kursi Kabin Utama. Penerbangan menyang Nassau lan Port-au-Prince bakal mbukak pesawat Airbus A320 sing nampilake 16 kursi Kelas Pertama, 18 kursi Delta Kenyamanan + ®, lan 126 kursi Kabin Utama.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov