Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi USA Breaking News

JetBlue lan JetSuiteX ngumumake kemitraan codeshare

0a1a1-27
0a1a1-27
ditulis dening Kepala Editor Tugas

JetBlue lan JetSuiteX dina iki ngumumake kemitraan sing pertama nggawe penerbangan sing dioperasikake JetSuiteX kasedhiya ing JetBlue.com kanthi perjanjian codeshare anyar.

Kanggo lelungan wiwit tanggal 1 Mei 2018, JetBlue bakal menehi kode maskapai “B6 on ing penerbangan JetSuiteX Air sing dioperasikake antarane tujuan West Coast, nawakake rute point-to-point anyar kanggo pelanggan JetBlue. Iki kalebu penerbangan antarane Burbank, Calif. (BUR); Concord, Calif. (CCR); Oakland, Calif. (OAK); lan Las Vegas (LAS), lan minangka codeshare pisanan ing antarane operator piagam umum semi-pribadi (JetSuiteX) lan maskapai utama.

Pelanggan sing tuku itineraries kasebut bakal entuk mupangate pengalaman mabur semi-pribadi JetSuiteX, lelungan ing antarane terminal pribadi kanthi rega maskapai komersial. Fitur JetSuiteX tambahan kalebu rong tas dicek gratis (digabungake nganti 50 lbs.), Kamar sikil 36 ", tenaga ing saben kursi lan layanan koktail lan cemilan gratis ing kapal. Ora kaya maskapai utama sing luwih tradisional, pelanggan JetSuiteX teka mung 15-20 menit sadurunge budhal lan numpak pesawat mung sawetara menit, tanpa telpon sapi utawa klaim koper. Lan saiki pelanggan Perusahaan bisa uga memesan penerbangan JetSuiteX langsung ing situs web JetBlue.

"Kita seneng banget ngenalake luwih akeh wong babagan pengalaman JetSuiteX lan nyedhiyakake pilihan anyar kanggo para pelanggan JetBlue ing perjalanan West Coast kanthi cara anyar sing apik liwat kemitraan karo JetBlue," ujare Alex Wilcox, CEO JetSuiteX. “Persetujuan sing kapisan kasebut minangka tonggak sejarah penting nalika kita ningkatake distribusi lan kasedhiyan JetSuiteX dadi saluran maskapai penerbangan tradisional. Kita bangga bisa dadi mitra karo JetBlue Airways sing apik. ”

"JetBlue lan JetSuiteX nduwe visi umum sing fokus ing inovasi lan nawakake lelungan layanan sing ora ana tandhingane nalika mabur, mula kemitraan kita cocog banget," ujare Tracy Bink, kemitraan direktur maskapai, JetBlue. "Bareng JetBlue lan JetSuiteX dadi pamimpin industri nggawe pengalaman mabur ora kaya apa wae ing pesisir kulon."

Ing wektu iki, codeshare ora kalebu penerbangan sing nyambung menyang utawa saka jaringan JetBlue; pelanggan kudu teka lan budhal saka terminal pribadi lan FBO JetSuiteX kanggo penerbangan JetSuiteX sing dioperasikake.

JetBlue nglayani sangang bandara ing California lan mlayu luwih akeh rute nonstop saka Golden State menyang New York lan Boston tinimbang maskapai liyane. Maskapai iki bubar ngembangake layanan ing pasar ing California Selatan lan ing Bay Area. JetBlue uga wis ngembangake layanan Mint premium terkemuka ing industri menyang pasar anyar ngluwihi Los Angeles lan San Francisco, nambah Mint ing San Diego, Las Vegas, Seattle lan Palm Springs mung ing taun kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov