24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Bahrain Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Investments News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Swiss-Belhotel International kanggo nyakup inventaris kamar Bahrain

0a1a-83
0a1a-83
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Minangka bagean saka ekspansi strategis ing GCC, Swiss-Belhotel International saiki diluncurake ing Pasar Perjalanan Arab loro hotel anyar sing bakal mbukak ing Bahrain ing kuartal iki. Klompok anyar iki bakal nggawe telung inventaris kamar ing Inggris nalika nggawa rong merek anyar ing negara kasebut kanthi merek 5-bintang mewah 'Grand Swiss-Belresort' lan merek kelas menengah 'Swiss-Belresidences'.

Dumunung ing pinggir banyu sing apik ing distrik Seef, sing ndeleng Teluk Arab cedhak karo papan wisata utama lan bisnis Bahrain, Grand Swiss-Belresort Seef minangka bintang 5 sing apik banget. Nampilake 193 kamar lan suite mewah kalebu papat suite presiden, hotel kasebut bakal nampani tamu pertamane ing wulan Oktober 2018. Klebu fasilitase yaiku restoran sedina muput, loro restoran mewah khusus, Sky Bar, klub malam, Ruangan dansa luar biasa kanthi kapasitas kanggo nampung 300 tamu, spa kanthi limang kamar perawatan, klub kesehatan lan kolam renang.

Properti nomer loro, Swiss-Belresidences Juffair siyap siyap kanggo mbukak ing kuartal kaping telu 2018. Dumunung ing Juffair - pusat populer kanggo ruang makan lan blanja - minangka kompleks hotel-apartemen kelas tengah sing duwe 129 (1, 2 lan Apartemen 3 kamar lan penthouse) kanthi fasilitas sing apik. Iki kalebu macem-macem fitur hiburan lan hiburan kanggo kulawarga wiwit saka ruang bisnis, spa lan klub kesehatan sing paling apik nganti kolam renang ruangan, bioskop, ruang game kanggo kabeh umur lan taman bermain.

Gavin M. Faull, Ketua lan Presiden Swiss-Belhotel International, ujar, "We are senang kanggo ngembangake tilas kita ing Bahrain ing ngendi kita wis sukses banget wiwit dibukak properti pertama Swiss-Belhotel Seef. Pangembangan anyar selaras karo strategi pertumbuhan multi merek lan minangka bukti kapercayan saka pamilik merek kita. Swiss-Belhotel International, kanthi rekor trek sing kuat kanggo ngirim keramahan kelas dunia kanthi 14 merek sing menang penghargaan, siyap kanggo nggayuh permintaan sing tambah akeh kanggo akomodasi bermutu ing pasar. Kita ngarepake kemitraan jangka panjang karo para pamilik lan rekan sing regane larang. ”

Ngomong babagan ekspansi Swiss-Belhotel International sing cepet ing Bahrain, Pak Laurent A. Voivenel, Wakil Presiden Senior, Operasi lan Pembangunan kanggo Timur Tengah, Afrika lan India kanggo Swiss-Belhotel International, ujar, "Bahrain tetep dadi pasar prioritas kanggo kita kita ndeleng kesempatan gedhe kanggo pertumbuhan sing didorong dening panjaluk sing kuat ing papan sing dituju. Kita yakin manawa properti sing bakal teka ing Bahrain, kanthi fasilitas sing luar biasa lan lokasi sing luar biasa, bakal narik kawigaten para pelancong sing golek kenyamanan lan dhuwit sing cukup. Grand Swiss-Belresort Seef lan Swiss-Belresidences Juffair minangka tambahan sing apik kanggo portofolio lan, uga hotel bisnis sing ana, bakal saling nglengkapi. Iki bakal ningkatake penawaran merek ing Kerajaan. "

Bahrain nampani 12.7 yuta turis ing taun 2017 lan target 15.2 yuta pengunjung ing taun 2018. Investasi infrastruktur pariwisata terus tambah akeh, utamane saka wilayah kasebut, nyumbang kanggo tuwuhing sektor pariwisata Bahrain. Investasi pariwisata dijadwalake bakal luwih mundhak nalika Dewan Pengembangan Ekonomi Bahrain (EDB) ngramal total investasi langsung asing (FDI) ing sektor iki kanggo nambah saka $ 300 yuta saiki dadi $ 500 yuta ing sawetara taun ngarep. Minangka bagean saka pangembangan kasebut, Bandara Internasional Bahrain lagi ngalami program modernisasi US $ 1.1 milyar, kanggo nambah kapasitas penumpang saka sangang dadi 14 yuta saben taun ing taun 2020. Proyek investasi infrastruktur liyane kalebu pangembangan mall gedhe kayata Dilmunia Mall lan Komplek blanja Marassi Galleria, kanggo gabung karo Avenues Mall sing udakara $ 159 yuta ing Bay Bahrain.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov