24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Industri Hospitality Oman Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Golden Tulip mlebu MoU karo Ice Water Water Park kanthi dukungan saka RAKTDA

kesepakatan-sign-on-raktda-stand-at-arabian-travel-market
kesepakatan-sign-on-raktda-stand-at-arabian-travel-market
ditulis dening Dmytro Makarov

Golden Tulip Khatt Springs Resort & Spa nandatangani perjanjian karo Ice Land Water
Park kanthi dukungan Otoritas Pengembangan Pariwisata Ras Al Khaimah
(RAKTDA) ing Pasar Plancongan Arab dina iki (Rebo 25 April).

Persetujuan kasebut, sing bakal nyedhiyakake tamu sing nginep ing Golden Tulip Khatt Springs lan
Resor Golden Tulip Dibba Oman kanthi akses gratis menyang Taman Air Ice Land
sajrone nginep, ditandatangani ing posisi RAKTDA ing Pasar Perjalanan Arab, sing lagi ditindakake
ing Dubai World Trade Center.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.