Breaking News Internasional Breaking Kuwait News Breaking Philippines News Warta Breaking Travel News wong Nganyari Destinasi Plancongan

Kuwait mrentah supaya utusan Filipina lunga, ngelingake duta besar saka Manila

Pilih basa sampeyan
0a1a-89
0a1a-89
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kuwait kanthi resmi njaluk duta besar Filipina kanggo ninggalake negara kasebut sajrone seminggu lan ngundang utusane dhewe saka Manila.

Sumber resmi ing Menteri Luar Negeri Kuwait ujar manawa dheweke ngundang duta besar Filipina ing dina Jumuah lan menehi loro cathetan protes.

Dheweke ana gandhengane karo ujar anyar sawetara pejabat Filipina sing "nyebabake pelanggaran serius marang Kuwait."

Filipina, Selasa, kanthi formal njaluk ngapura marang Kuwait amarga tumindak kasebut sing dianggep nglanggar kedaulatan sawise kedutaan negara Asia Tenggara "nylametake" sawetara buruh ing luar negeri saka omah pengusaha.

Kuwait protes amarga "nylametake" warga Filipina sing kerja dadi pitulung domestik lan nyekel loro staf kedutaan sing terlibat ing insiden Sabtu kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov