Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking Zambia News budaya Warta Industri Rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Festival Budaya lan Seni Internasional Livingstone kanggo semangat turis & warga lokal

Pilih basa sampeyan
zambia-4
zambia-4
ditulis dening editor

Festival Budaya lan Seni Internasional Livingstone (LICAF) wis bali, lan festival kasebut kebak acara luar biasa sing menehi turis lan warga lokal sing bisa diarep-arep saben taun.

Agensi Pariwisata Zambia (ZTA) wis nemtokake tanggal kanggo LICAF tanggal 24-26 Mei 2018. Program festival kasebut pancen nyenengake kaya acara wiwit pagelaran umum dening macem-macem klompok budaya nganti karnaval lan koktail jaringan.

ZTA wis kerja sama karo Breweries Zambia kanggo mesthekake manawa Livingstone minangka kegiatan sing dikepungake sajrone Dina Kebebasan akhir minggu suwene. Kemitraan iki bakal ngidini para pamiarsa nonton macem-macem klompok budaya saka kabeh 10 provinsi ing Zambia, ngombe masakan tradisional Zambia, lan pungkasan nanging ora kalah penting kanggo ngrayakake dina gludhug sing bakal diisi karo kegiyatan sing nyenengake.

Pahargyan kasebut bakal diwiwiti karo Cocktail Pembukaan Resmi ing wayah sore tanggal 24 Mei, banjur pengalaman sing apik banget tanggal 25 Mei. Kegiatan ing dina kasebut bakal kalebu rasa tradisional panganan, pagelaran budaya, lan Dina Guntur. Ing tanggal 26 Mei, dina terakhir festival kasebut, pagelaran budaya kasebut bakal digawa menyang lurung-lurung nalika para penari mlaku-mlaku liwat Livingstone ing prosesi karnaval 3 kilometer liwat kutha Livingstone.

Kayane ora cukup, bakal ana pelangi lunar ing Air Terjun Victoria ing dina Minggu, 27 Mei. Ndeleng saka 2024-0018 jam ing situs Victoria Falls.

Kanggo informasi luwih lengkap, klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.