Warta Breaking Bahrain Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Editorial Warta Pamrentah Pitakonan News wong Spanyol Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Warta gedhe ing UNWTO didhelikake kanthi rahasia

Rahasia anyar ing UNWTO
vh1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ora ana wong sing diidini mbukak kanthi terang-terangan babagan Madrid ing Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO). Zurab Pololikashvili, sekretaris jenderal agensi afiliasi PBB duwe kompetisi.

Pololikashvili ora ngarepake manawa ana wong sing bisa menehi reaksi cukup pas kanggo saingan karo dheweke ing pemilihan 2021 sing bakal teka. Ing wulan September, dheweke nyuda jendela kanggo nominasi wiwit Maret nganti Januari (2020). Penjelasane yaiku supaya rapat pemilihan Dewan Eksekutif bakal dadi mitra pameran pameran industri perjalanan FITUR ing Madrid

Deepak Joshi, mantan kepala Dewan Pariwisata Nepal marang eTurboNews ing sawijining wawancara anyar: "Aku wis ngrencanakake bakal milih dadi calon, nanging ora cukup wektu kanggo nindakake iki nalika ngelingi jagad iki yen ngalami epidemi."

Langkah sing adil dening Zurab Pololikashvili yaiku supaya luwih akeh wektu lan ora suwe wektu kanggo calon mlebu.

FITUR dibatalake ing wulan Januari, nanging Sekretaris Jenderal UNWTO isih tetep tanggal Januari kanggo rapat pemilihan. Pancen sing dikepengini, lan eTurboNews diarani kasebut scam sing sampurna

Wis seminggu saiki, lan ora ana press-release resmi dening UNWTO sayembara saka Bahrain ditanggepi. HE Shaikha Mai binti Mohammed Al Khalifa saka Bahrain ndhaptar pencalonan kanggo jabatan Sekretaris Jenderal seminggu kepungkur.

Nanging UNWTO nerbitake rilis pers wingi babagan Sekretaris Jenderal wis negesake komitmene kanggo kerja sama karo Pamrentah Brasil kanggo mbantu sektor pariwisata negara kasebut pulih lan dadi pendorong utama pembangunan berkelanjutan. Pratelan dhukungan kasebut teka nalika Pak Zurab Pololikashvili nyebabake delegasi UNWTO kanggo ketemu karo Presiden Jair Bolsonaro lan Menteri Pariwisata Marcelo Álvaro Antônio.

Brasil minangka anggota Dewan Eksekutif lan bakal milih ing pemilihan sing bakal teka ing wulan Januari. Mung 1/5 kabeh anggota UNWTO sing bisa milih Sekretaris Jenderal.

Iki nerangake kenapa 35 negara mesthi dadi perhatian utama kanggo pimpinan UNWTO iki. Uga jelas kenapa kunjungan iki menyang Brasil penting banget.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.