24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Warta Breaking Islandia News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Pakaryan impen musim panas WOW air: Pindhah menyang Reykjavik lan aja nindakake apa-apa kanthi rega $ 4000 saben wulan

0a1a-104
0a1a-104
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Maskapai anggaran Islandia WOW udhara ngumumake lowongan kerja musim panas sing kalebu pindhah menyang Reykjavik lan ora nindakake apa-apa kajaba ngumbara ing kutha, uga ngirim crita Instagram.

Pelamar kudu dadi wisatawan sing antusias lan bakal dadi "pandhuan perjalanan" perusahaan sing pertama. Kajaba iku, sapa wae sing dadi pemohon sing sukses bakal diidini nggawa kanca.

Pandhuan kasebut dijangka pindhah menyang ibukutha Islandia sajrone telung wulan lan lelungan menyang sawetara 38 tujuan maskapai kasebut. Duo sing dipilih dening udara WOW bakal tetep ing apartemen sing dilengkapi ing kutha Reykjavik nalika ora lelungan ing saindenging jagad. Perusahaan bakal mbayar saben digital lelungan kira-kira $ 4,000 saben wulan.

Deskripsi proyek kasebut kalebu golek hiburan malam, panganan, lan hotspot lokal sing paling apik ing papan-papan saka San Francisco, Paris, Milan, Stockholm, Tel Aviv, London, Dublin lan Barcelona. Pandhuan perjalanan kudu lelungan sajrone 10 minggu, wiwit tanggal 1 Juni. Bakal tetep ing saben lokasi rong nganti patang dina, kanthi kabeh akomodasi lan kegiyatan sing dibayar.

"Kita tansah nyoba golek cara anyar lan nyenengake kanggo melu demografi," ujare manajer pemasaran WOW air, Erla Bjorgheim Palsdottir, marang ABC News. "Iki minangka cara sing nyenengake kanggo nyengkuyung wong supaya spontan lan kreatif," ujare. "Kita saestu yakin manawa kesempatan sing luar biasa iki bakal ngasilake talenta sing luar biasa."

Pelamar kudu paling ora 18 taun lan bisa basa Inggris. Dheweke dijaluk nggawe video lelungan rong menit babagan kutha asale. Tanggal tutup aplikasi yaiku tanggal 14 Mei, lan pandhuan anyar bakal diumumake tanggal 18 Mei.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov