24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Investments Warta Industri Rapat rapat News Rwanda Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Rwanda: Sabanjure dadi tuan rumah Rapat Kepala Negara Persemakmuran

persemakmuran
persemakmuran
ditulis dening Juergen T Steinmetz
Pariwisata Komanwel bakal nyedhiyakake Rwanda ing platform glbal. Merek minangka Tanah Seribu Bukit, Rwanda dipilih dadi tuan rumah Rapat Kepala Negara Bagian Commonwealth sabanjure rong taun ngarep. Dihormati minangka tuan rumah Rapat Kepala Pamimpin Umum Komanwel (CHOGM) sabanjure sing bakal dianakake ing taun 2020, Rwanda bakal dadi negara sabanjure ing Afrika Wétan kanggo dadi tuan rumah KTT Komanwel sawise taun 2007 CHOGM sing dianakake ing Uganda.

Rising minangka tujuan wisata khas Afrika kanthi gorila lan konservasi alam kanthi pariwisata berkelanjutan, Rwanda ngalami kemajuan kanthi cepet amarga saka strategi kanggo ngembangake rantai nilai pariwisata, pariwisata lan perhotelan sing narik perhatian global.

Para pimpinan Komanwel milih Rwanda dadi tuan rumah rapat pamimpin sabanjure ing taun 2020, nggunakake fasilitas konferensi utama Rwanda kalebu akomodasi klasik lan layanan konvensi sing kasedhiya ing ibukutha negara kasebut, Kigali, lapor saka London.

Hotel Bintang lima lan pondokan liyane ing Rwanda wis dirancang kanthi setelan presiden kanggo nampung kapribaden sing misuwur.

Laporan saka London negesake manawa Rwanda dipilih dadi host CHOGM sabanjure dening Perdana Menteri Inggris Teresa May ora suwe sawise pungkasan Rapat taun iki sing ditindakake ing ibukota Inggris, London.

Commonwealth of Nations saiki dadi komunitas 54 negara, umume tilas koloni Inggris kanthi pedunung gabungan udakara 2.4 milyar.

Rwanda nglamar gabung karo Persemakmuran Bangsa-Bangsa ing taun 2008 minangka negara tanpa jaman kolonial Inggris, lan banjur gabung karo blok kasebut ing taun 2009 kanggo nggawa 54 negara ing saindenging jagad.

Hosting KTT Persemakmuran minangka dukungan gedhe kanggo upaya nasional sing ditindakake Rwanda dadi rapat lan tujuan konferensi sing diakoni internasional.

Ing 2014, Rwanda ngembangake strategi Rapat, Insentif, Konferensi lan Acara (MICE) sing ngupayakake bangsa Afrika iki dadi pusat pariwisata lan konferensi paling dhuwur.

Ing taun-taun pungkasan, Rwanda dadi tuan rumah puncak lan rapat internasional utama kalebu; Forum Ekonomi Dunia kanggo Afrika, KTT Uni Afrika, Transformasi Afrika, konferensi Asosiasi Perjalanan Afrika (ATA), ing antarane pertemuan global liyane.

Kigali taun iki diarepake dadi tuan rumah rapat-rapat profil tinggi, kalebu Rapat Dewan FIFA kaping wolu.

Kutha Kigali ngumumake wulan pungkasan babagan rencana utamane kanggo nggarap ekspansi jaringan dalan kutha kanggo nyepetake aliran lalu lintas selaras karo dadi pusat konferensi.

Pusat Konvensi Kigali regane $ 300 yuta dadi fasilitas konferensi paling gedhe ing Afrika Wétan. Iki kalebu hotel bintang lima kanthi 292 kamar, balai konferensi sing bisa dadi tuan rumah 5,500 wong, sawetara ruang rapat, uga taman kantor.

Kanthi fasilitas iki didhukung dening hotel standar internasional liyane, Rwanda bisa dadi tamu 3,000 tamu kanggo CHOGM 2020, lapor saka Kigali.

Rwanda ngadeg dadi tujuan wisata sing apik lan apik, saing karo tujuan Afrika kanthi pariwisata sing saya akeh.

Safari trekking gorila, budaya sing akeh masarakat Rwandese, pemandangan lan lingkungan investasi turis sing ramah kabeh, narik kawigaten para turis lan perusahaan investasi turis saka saindenging jagad kanggo ngunjungi lan nandur modal ing tujuan safari Afrika sing mundhak iki.

Pariwisata minangka industri sing berkembang pesat ing Rwanda. Entuk tujuan safari Afrika iki udakara $ 404 yuta ing 2016 kanggo saingan karo kopi. Ing ibukutha Kigali, pusat konvensi anyar futuristik minangka bagean saka rencana pamrentah kanggo nggawe kutha sing ana ing tengah kasebut dadi pusat bisnis utama.

HRH Pangeran Charles dadi Kepala Persemakmuran
Ratu Elizabeth II, Pangeran Charles, Pangeran Wales, Sekretaris Jenderal Komanwel Patricia Skotlandia lan Perdana Menteri Theresa May ing Ruang Gambar Biru ing Nedha bengi Ratu nalika Rapat Kepala Pamrentahan Komanwel (CHOGM) ing Istana Buckingham tanggal 19 April 2018 ing London, Inggris. (Gambar Getty)
Pemimpin Persemakmuran kanthi resmi ngumumake manawa Pangeran Charles bakal dadi kepala organisasi sabanjure sawise Ratu.

Nalika bali saka "mundur" sing dianakake Ratu ing Kastil Windsor, dina Jumuah, para pamimpin ngetokake pratelan sing negesake kabar kasebut, sing diwiwiti awal dina kasebut.

"Kita ngakoni peran Ratu ing juara Commonwealth lan masarakat. Kepala Umum Persemakmuran sabanjure yaiku Pangeran Charles, Pangeran Wales, "ujare.

Peran kasebut ora turun temurun, nanging Ratu, sing umure 92 taun dina Setu, nggunakake kepala pamrentah Persemakmuran (Chogm) ing London kanggo ujar manawa "kekarepan tulus" dheweke bakal diterusake putrane.

Sawise Ratu ngandhani kekarepane, mesthine ora ana prospek sethithik saka 53 pimpinan Commonwealth lan menteri luar negeri, sing ketemu ing Istana Buckingham, Kamis, ora nyetujoni rencana kasebut.

Ditakoni ing konferensi pers penutupan puncak kasebut manawa ana pimpinan sing ujar ora setuju, Theresa May negesake keputusan kasebut wis setuju.

"Kaagungane wis dadi pendukung Bangsa-Bangsa luwih saka patang puluh taun lan wis semangat ngomong babagan keragaman unik organisasi kasebut. Lan pancen pas, ing sawijining dina, dheweke bakal nerusake kerja ibune, yaiku Ratu, "jarene.

Ngatasi apa sing paling penting yaiku puncak Chogm pungkasane - dheweke ora bisa mabur adoh maneh lan ora kudu bali menyang Inggris sawetara taun - raja kasebut ujar: "Muga-muga aku kepengin supaya Persemakmuran tetep menehi stabilitas lan kesinambungan. kanggo generasi mbesuk, lan bakal mutusake yen ing sawijining dina Pangeran Wales kudu nindakake tugas penting sing diwiwiti bapakku ing taun 1949. ”

Ing pratelan kasebut, sing diterbitake ing sawijining konferensi pers ing Lancaster House, para pemimpin kasebut nyoroti "perspektif unik" lan "pendekatan adhedhasar konsensus" Persemakmuran.

Sumber: - Edisi Internasional Guardian

Paduka Ratu lan HRH Pangeran Charles
Rapat Persemakmuran 2018
Presiden Danny Faure saka Seychelles katon ing baris ngarep
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.