Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Warta Breaking Polandia Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Planet Bumi Kecil nambahake titik kaping papat ing Polandia Cologne Bonn Airport

0a1a-108
0a1a-108
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ngumumake tekane mitra maskapai nomer 31, Bandara Cologne Bonn wis ngonfirmasi Small Planet Airlines bakal dadi operator paling anyar sing gabung karo gerbang gerbang musim panas iki. Dhasar pesawat ing bandara Jerman, maskapai penerbangan santai Lithuania bakal miwiti enem rute anyar atas jenenge FTI Touristik, kalebu titik anyar ing peta rute Cologne Bonn - Olsztyn-Mazury ing Polandia.

"Bisnis pariwisata minangka pilar penting kanggo kita. Kanthi maskapai sing ambisius kayata Small Planet Airlines teka ing bandara kita, tawaran kanggo para plancongan plancongan saka Bandara Cologne Bonn wis diperkaya, "ujare Athanasios Titonis, Managing Director, Cologne Bonn Airport.

Diwiwiti kanggo miwiti sambungan mingguan menyang Polandia sisih wétan wiwit tanggal 3 Juli, tautan anyar Small Planet Airlines bakal gabung karo sambungan Polandia Cologne Bonn menyang Warsawa Modlin, Katowice lan Gdansk. Minangka asil saka tujuan paling anyar, bandara North Rhine-Westphalia bakal nawakake cedhak 66,000 kursi menyang Polandia sajrone S18, nguatake posisi dadi pasar negara Cologne Bonn kaping 11 sing bakal dilayani musim iki.

Kapasitas ekstra pesawat mabur maskapai kasebut bakal ngidini limang rute charter tambahan diluncurake saka Cologne Bonn, diwiwiti tanggal 1 Mei kanthi layanan mingguan menyang Agadir. Rute menyang Hurghada, Marsa Alam, Rhodes lan Antalya ngetutake kanthi cepet. Kajaba karo tautan Mesir dadi layanan kaping pindho saben minggu, telung rute sing isih ana bakal diterbitake saben minggu ing A320 maskapai kasebut.

Nyakseni kenaikan lalu lintas penumpang 6% wulan pungkasan, lalu lintas saben wulan Cologne Bonn nduwe pertumbuhan sehat kanthi gerbang Jerman ngatasi luwih saka 1 yuta penumpang ing taun 2.4.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov