Breaking News Ghana Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Investments Warta Mewah News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Debut Marriott Hotel ing Afrika Kulon kanthi mbukak Hotel Accra Marriott

Pilih basa sampeyan
0a1-82
0a1-82
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Hotel Marriott, bagean saka Marriott International, dina iki ngumumake debut ing Afrika Kulon, kanthi mbukak Accra Marriott Hotel sing diantisipasi. Diduweni dening Afrika Hospitality Limited, hotel kasebut strategis ing sisih ngelawan Bandar Udara Internasional Kotoka, dadi "Gerbang menyang Afrika Kulon" sing sampurna. Dumunung ing pusat Bandar Udara Airport, pangembangan kutha sing saya akeh, Hotel Accra Marriott mung sawetara kilometer ing njaba distrik bisnis pusat sing nyedhiyakake akses gampang menyang bisnis perusahaan utama, entitas pamrentahan lan landmark kutha sing kondhang.

"Kita seneng banget mbukak Hotel Accra Marriott, minangka tambahan portofolio Afrika lan tonggak penting ing perjalanan" ujare Alex Kyriakidis, Presiden lan Direktur Managing, Timur Tengah lan Afrika, Marriott International. "Accra minangka detak jantung ing Ghana, kutha sing dinamis rame banget. Pusat komersial, manufaktur, lan komunikasi kanthi blanja lan Nightlife sing apik banget, dadi tujuan plancongan sing menarik kanggo bisnis lan kanggo plancongan. Hotel Accra Marriott bakal nambah pemandangan perhotelan sing diwasa ing kutha, para tamu sing duwe pengalaman mikir luwih maju lan papan sing estetis sing bisa menehi inspirasi. "

Kanthi 208 kamar sing apik, 3 papan makan sing apik, ruang rapat 800 meter persegi, kolam renang lan pusat kebugaran sing lengkap, Accra Marriott Hotel nawakake fasilitas bisnis canggih. Desain kontemporer lan sentuhan lokal campuran kanggo nggawe estetika sing beda lan padhang. Kamar tamu sing dipenuhi fasilitas, panedhaan sing maju, teknologi canggih, fasilitas rapat sing fleksibel lan tuladha, lan pengalaman acara sosial sing anyar nggawe saben tamu tetep istimewa, dene ruang sing inovatif, kayata The Greatroom, ngidini para tamu bisa nyampurake karya lan dolanan kanthi lancar. Pendekatan modern lan canggih, nyedhiyakake pengalaman sing tetep seimbang, landhep lan inspirasi, hotel minangka titik wiwitan sing cocog kanggo para plancong nindakake bisnis utawa nemokake kutha Accra sing rame.

Kanthi kendel ngowahi diri kanggo para pelancong seluler lan global, Marriott Hotels menehi inspirasi kanggo kecemerlangan industri kanthi inovasi. Ing Hotel Marriott Accra, para tamu bisa ngrasakake gampang mriksa seluler lan nikmati pengalaman tamu sing dhuwur liwat Layanan Tamu Seluler, kanthi lancar dikirim karo layanan Hotel Marriott sing misuwur kanthi global.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov