24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Hotel Plaza Limited jeneng jeneng Pan Pacific Hotels Group

pphg_logo
pphg_logo
ditulis dening editor

Dina iki, Hotel Plaza Limited ngumumake jeneng ganti dadi Pan Pacific Hotels Group Limited, kanggo nggambarake ajining diri minangka perusahaan manajemen hotel merek terkenal.

Print Friendly, PDF & Email

Dina iki, Hotel Plaza Limited ngumumake jeneng ganti dadi Pan Pacific Hotels Group Limited, kanggo nggambarake ajining diri minangka perusahaan manajemen hotel merek terkenal. Pan Pacific Hotels Group uga ngumumake inisiatif sing ditujokake kanggo nglancarake operasine supaya bisa sinergi lan efisiensi luwih gedhe.

Pan Pacific Hotels Group Limited sing duwe dhaptar Singapura duwe lan ngatur rong merek, Hotel Pan Resor Pan Pacific lan Hotel lan Resor Parkroyal, kanthi properti ing Asia lan Amerika Utara. Inisiatif ganti jeneng iki sawise sukses integrasi loro merek dadi siji bisnis inti wiwit Oktober 2008 nalika grup kasebut entuk "Pan Pacific" saka perusahaan induk, UOL Group Limited.

Kanthi luwih saka 30 taun diakoni internasional, merek "Pan Pacific" dipilih kanggo makili identitas anyar klompok kasebut, Pan Pacific Hotels Group Limited, kanggo nggunakake ekuitas merek sing kuat.

"Ngganti jeneng menyang Pan Pacific Hotels Group nderek proses integrasi sing sukses sing saiki ngidini kita nggedhekake ekuitas merek nalika maju menyang bisnis multi-merek," ujare Pak A. Patrick Imbardelli, presiden lan CEO, Pan Pacific Hotels Group.

Klompok kasebut uga nyedhiyakake logo perusahaan anyar, diwakili karo "P." sing kuat, sederhana lan beda. Logo anyar minangka fokus klompok lan komitmen terus kanggo para pemangku kepentingan utamane - pelindung, mitra, lan kepala sekolah.

Kajaba iku, Pan Pacific Hotels Group wis nggabungake kantor pusat perusahaan ing Singapura saka pirang-pirang lokasi distrik bisnis utama dadi lokasi anyar sing terpusat. Langkah kasebut bakal menehi kontribusi kanggo nambah efisiensi tim lan ningkatake komunikasi klompok.

Kanthi nggabungake rong merek hotel sing wis mapan lan ganti jeneng dadi Pan Pacific Hotels Group, organisasi sing anyar bakal didorong nganggo panggunaan lan penyebaran sumber daya sing luwih efisien kanggo nyurung inovasi, fokus pelanggan lan keterlibatan mitra sing luwih gedhe.

Bagéyan saka integrasi uga kalebu peluncuran Sistem Distribusi PANTHER, platform distribusi siji kanggo loro merek kasebut. Platform sing canggih nyedhiyakake pengalaman reservasi sing luwih apik kanggo para pelanggan, uga ngidini Pan Pacific Hotels Group nglancarake operasi reservasi ing rong merek kasebut kanggo nggayuh sinergi operasional lan ngoptimalake peluang penghasilan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.