Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Industri Hospitality News Blanja Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur USA Breaking News

Apa negara-negara Amerika Serikat sing para plancong paling seneng?

0a1
0a1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kanthi musim panas meh cedhak lan kulawarga ngrancang preinan, WalletHub dina iki nglaporake laporan babagan Negara Paling Seneng ing Amerika taun 2018 ing Amerika.

Kanggo nemtokake negara sing nawakake macem-macem pilihan sing paling efektif lan efektif biaya, para ahli mbandhingake 50 negara ing 26 metrik utama. Set data kasebut diwiwiti saka biaya film nganti aksesibilitas taman nasional menyang kasino per kapita.

20 Negara Paling Nyenengake ing Amerika

1 California 11 Oregon
2 New York 12 Louisiana
3 Nevada 13 Ohio
4 Florida 14 Missouri
5 Illinois 15 Wisconsin
6 Washington 16 Michigan
7 Texas 17 Arizona
8 Colorado 18 North Carolina
9 Pennsylvania 19 Karolina Kidul
10 Minnesota 20 Maryland

Key Stats

• California nduwe bioskop paling akeh (saben oyot alun-alun populasi), 0.0861, sing 8.4 kali luwih akeh tinimbang ing Delaware, negara sing paling sithik ing 0.0103.

• California duwe restoran paling akeh (saben oyot alun-alun populasi), 4.9536, sing 7.4 kali luwih akeh tinimbang ing North Dakota, negara paling akeh 0.6655.

• Texas duwe taman hiburan paling akeh (saben oyot alun-alun penduduk), 0.0143, sing 20.4 kali luwih akeh tinimbang ing Virginia Barat, negara sing paling akeh ing 0.0007.

• California duwe pusat kebugaran paling akeh (saben oyot alun-alun populasi), 0.6440, yaiku 8.8 kaping luwih akeh tinimbang ing Hawaii, negara paling akeh 0.0732.

• Minnesota duwe belanja pribadi paling dhuwur kanggo layanan rekreasi per kapita, $ 2,212, sing 4.3 kali luwih dhuwur tinimbang ing Mississippi, negara sing paling murah $ 513.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov