24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Ekuador India Breaking News News Pengumuman Pers tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Turki Breaking News

Perintis Bantuan Internasional pionir nunggang kamanungsan

asem1
asem1
ditulis dening editor

Nyetel agenda lelungan petualangan kanthi tujuan, Relief Riders International ngumumake 2 tunggangan hebat kanggo taun 2018: Andes Juli / Amazon Relief Ride Juli liwat Ekuador lan Pushkar Relief Ride Nopember menyang Pameran Unta Pushkar sing misuwur ing Rajasthan, India.

Luwih saka dasawarsa, Relief Riders International nggawa panjelajah sing wedhi kanthi lelungan jaran sing ora bisa dilalekake menyang sudhut sing paling adoh ing Bumi. Saka pegunungan lan alas udan ing Amerika Selatan tekan dataran terbuka lan bukit pasir Rajasthan, saben kulo nawakake petualangan sing ora iso lali. Nunggang mujur nengen sing adoh lan durung diresiki kanggo nyediakake pitulung kamanungsan kanggo komunitas pedesaan lokal, Relief Riders International kanthi harfiah bakal nggawa sampeyan saka jalur sing diganggu.

Nggawe seni lelungan alon-alon menyang dunyo anyar, Relief Riders International minangka babagan filantropi kaya sing ditemokake dhewe: uwal saka rame-rame urip saben dinane kanggo nyetel maneh, sambung maneh lan boot maneh. Mikir esuk tangi ing sangisore kanvas karo swara manuk; dina ngenteni dataran, lembah lan gunung nganggo jaran Marwari lan Criollo sing apik; lan sore ing sekitar api unggun nuduhake kisah safari sajrone nedha bengi sing nyenengake.

Konco saben kulo ana sebab kemanusiaan sing asli lan cepet. Wiwit taun 2004, Relief Riders International nambah umur 25,000 wong, kalebu bocah 18,700 ing saindenging India, Turki lan Ekuador. Bengkok filantropi iki sing ndadekake Relief Riders International beda-beda saka safari jaran liyane. Nalika Andres / Amazon Relief Ride ana hubungane karo Palang Merah Ekuador lan kalebu rong kamp medis (kalebu ophthalmology, kedokteran gigi, CPR lan ginekologi), Pushkar Ride ing wulan November fokus ing sekolah jarak jauh sing akeh sumber daya; program Menehi Kambing; lan kamp kedokteran gigi, mripat lan obstetrik.

Saben kulo beda karo sing pungkasan lan dirancang kanthi tliti kanggo klompok penunggang sing unik. The Andes / Amazon Relief Ride (wiwit tanggal 20 Juli - 1 Agustus 2018) diwiwiti ing Dataran Tinggi Andes - papane suku Quechua - lan mudhun liwat alas awan sadurunge nyabrang menyang Amazon (kanthi pesawat, kano lan mlaku-mlaku) kanggo mbuwang wektu karo masarakat Sāpara, sawijining suku pribumi sing misuwur amarga duwe ilmu tanduran ensiklopedia. Kangge, Pushkar Relief Ride (11 - 20 November 2018) nyebrang Gurun Thar kuno menyang Pushkar Fair sing terkenal ing saindenging jagad, pameran jaran lan unta paling gedhe ing saindenging jagad: festival Rajasthani utama sing nglibatake nari tradisional, musik live, akrobatik, olahraga, kulo pameran, bakul lokal lan pésta sedina muput - tontonan ing skala epik.

Relief Riders International minangka ide saka Alexander Souri sing - ing taun 2010 - nampa UN Peace Peace Positive Award kanggo upaya kemanusiaan. Ngomentari petualangan mbesuk 2018, Souri ujar:

"Ora adoh saka pemandangan sing bisa diikat lan nunggang fantastis, perjalanan kita luwih akeh tinimbang ngulandara ing alam liar. Wiwit awal, Relief Riders International wis ngrintis lelungan petualangan sing dipimpin kamanungsan, fokus ing komunitas sing adoh lan asring diduga, wiwit saka jerone alas udan Amazon nganti dataran Rajasthan kuno. Wong-wong sing duwe semangat ngulandara ngupayakake tujuane lelungan: cara kanggo nggawe pengaruh positif, melu komunitas lokal lan dadi rumangsa sejati lan seneng banget. Etos iki dadi inti saka Relief Riders International. ”

Relief Riders International nawakake telung lelungan klompok cilik saben taun:

- Juli 2018 Andes / Amazon Relief Ride (20 Juli - 1 Agustus)
- November 2018 Pushkar Relief Ride (11 - 20 November)
- Februari 2019 Khimsar Relief Ride (19 Februari nganti 2 Maret)

Kanggo rincian luwih lengkap, mangga klik kene utawa tindakake @reliefriders ing Instagram.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.