24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hongaria News Warta Breaking Polandia Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Bandara Budapest retak sambungan Kraków

0a1-10
0a1-10
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Terus ngalami akselerasi lalu lintas penumpang - nyathet kenaikan 17% sing kuat ing Q1 - Bandara Budapest wis nampani link anyar paling anyar kanthi ngrameke penerbangan perdana layanan LOT Polish Airlines menyang Kraków. Sadurunge ngluncurake rute AS sing pertama kanggo sesuk, operator Star Alliance miwiti hubungane karo kutha paling gedhe nomer loro ing Polandia sing nggunakake Q400s.

Ora ngadhepi kompetisi ing pasangan bandara, operasi LOT kaping enem minggon Kraków gabung karo layanan mingguan 33 kali menyang Warsaw Chopin, banjur negesake jabatan Polandia dadi pasar negara paling gedhe nomer 15 ing Budapest. Kanthi bagean 72% kabeh penerbangan mingguan sing dijadwalake saka bandara ibukutha Hongaria menyang Polandia, luwih saka 120,000 kursi siji arah bakal kasedhiya saka Budapest menyang negara Eropa Wétan musim panas iki.

"Kemitraan karo LOT Polish Airlines saya suwe saya kuat sajrone 12 wulan kepungkur, mula luwih becik ngluncurake rute sing luwih dhuwur karo mitra sing regane," ujar Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Maskapai, Bandara Budapest. "Kanthi pasar potensial luwih saka 30,000 penumpang, kita ngarep-arep sukses banget ing rute iki, tujuan sing dikandhani para penumpang wis suwe banget ing dhaptar pesenan," tambah Jandu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov