24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Maroko News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Etihad Airways setya karo Maroko: Apa meriam banyu mung wiwitan?

Foto-1
Foto-1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Etihad Airways ngenalake Dreamliner Boeing 787-9 kanggo layanan saben dinane saka Abu Dhabi, ibukutha Uni Emirat Arab (UEA), menyang Casablanca, kutha kutha komersial paling gedhe ing Maroko.

Nalika tekan Casablanca, pesawat kasebut disambut kanthi salam meriam banyu tradisional.

Etihad Airways uga milih ngrayakake acara kasebut, lan komitmen kanggo pasar perjalanan Maroko, kanthi nedha bengi khusus ing Casablanca. Tamu kalebu diplomat, para pejabat tinggi, perwakilan media, mitra korporat Maroko, perdagangan plancongan, lan anggota senior tim manajemen Etihad Airways.

Mohammad Al Bulooki, Wakil Presiden Eksekutif Komersial, Etihad Airways, ujar: "Pambuka Dreamliner Boeing 787 ing rute Abu Dhabi menyang Casablanca nuduhake komitmen sing jelas marang pasar Maroko sing penting banget.

"Pelancong ing rong kutha kasebut saiki bakal bisa nemu tingkat kenyamanan, hiburan, lan konektivitas pesawat modern sing ora ana tandhingane, lan kanthi lancar nyambung liwat hub Abu Dhabi menyang jaringan kita ing Teluk, Asia lan Australia.

"Sing luwih penting, kita ana ing kene kanggo ngrayakake hubungan khusus antarane Uni Emirat Arab lan Kerajaan Maroko - hubungan sing jero banget ing basa, nilai bersama, pariwisata lan perdagangan."

Versi telu kelas Etihad Airways saka Boeing 787-9 Dreamliner nampilake 8 Suite First pribadi, 28 Business Studios lan 199 Kursi Cerdas Ekonomi.

Pengenalan pesawat kasebut wis nyumurupi pangowahan jadwal sing ngoptimalake wektu kanggo pelanggan sing lelungan menyang Casablanca. Etihad Airways njaga wayah esuk menyang Casablanca, siji-sijine layanan awal saka UEA, lan saiki nglakokake penerbangan bali tengah esuk sing direvisi sing nyedhiyakake wektu tekan sore sing luwih gampang ing Abu Dhabi, uga ningkatake konektivitas menyang jaringan tujuan sing luwih akeh kalebu Singapura, Kuala Lumpur lan Tokyo.

Kanggo nggayuh panjaluk plancongan musim panas, Etihad Airways uga nambah layanan mingguan kaping telu menyang ibukutha Maroko, Rabat. Penerbangan ekstra bakal dioperasikake dina Setu nganti tanggal 12 Mei, lan uga saka 30 Juni nganti 29 September.

 

Etihad Airways nggarap kemitraan codeshare karo Royal Air Maroc (RAM), menehi pelanggan sambungan terus menyang layanan operator bendera Maroko saka Casablanca menyang Agadir, Marrakech lan Tangier, lan persetujuan sing ditundha, menyang kutha-kutha ing Afrika Kulon Abidjan, Conakry lan Dakar . Codeshares Royal Air Maroc ing Etihad Airways ngoperasikake penerbangan menyang lan saka Abu Dhabi menyang Casablanca lan Rabat.

Jadwal Dreamliner Boeing 787 Anyar menyang Casablanca:

Efektif 1 Mei 2018 (wektu lokal):

 

Penerbangan No. Asal Muncul Tujuan Tiba pesawat frekuensi
EY613 Abu Dhabi 02: 45 Casablanca 08: 10 Boeing 787-9 Saben
EY612 Casablanca 09: 55 Abu Dhabi 20: 25 Boeing 787-9 Saben

 

GAMBAR 2: (Saka kiwa menyang tengen, diapit karo Kru Kabin Etihad Airways) Marwan Bin Hachem, Pamaréntah Manajer & Urusan Internasional, Etihad Airways; Ali Al Shamsi, Wakil Presiden Bandara Global, Etihad Airways; Khaled Almehairbi, Wakil Presiden Senior Bandara Abu Dhabi, Etihad Airways; HE Ali Salem Al Kaabi, Duta Besar Luar Biasa saka Uni Emirat Arab menyang Kerajaan Maroko; HE Mohamed Sajid, Menteri Pariwisata lan Transportasi Udara Maroko; Mohammad Al Bulooki, Wakil Presiden Eksekutif Komersial, Etihad Airways; Hareb Al Muhairy, Wakil Presiden Senior Sales, Etihad Airways; Mohamed Al Farsi, Layanan Perjalanan Manajer, Manajemen Perjalanan Hala

(Saka kiwa menyang tengen, diapit karo Kru Kabin Etihad Airways) HE Ali Ibrahim Alhoussani, Penasihat Pengadilan Putra Mahkota Abu Dhabi kanggo Kerajaan Maroko; Hareb Al Muhairy, Wakil Presiden Senior Sales, Etihad Airways; HE Abdullah Bin Obaid Al-Hinai, Duta Kasultanan Oman menyang Kerajaan Maroko; HE Ali Salem Al Kaabi, Duta Besar Luar Biasa saka Uni Emirat Arab menyang Kerajaan Maroko; HE Mohamed Sajid, Menteri Pariwisata lan Transportasi Udara Maroko; Mohammad Al Bulooki, Wakil Presiden Eksekutif Komersial, Etihad Airways; Khaled Almehairbi, Wakil Presiden Senior Bandara Abu Dhabi, Etihad Airways; Ali Al Shamsi, Wakil Presiden Bandara Global, Etihad Airways, ngrayakake babagan penerbangan maskapai Boeing 787-9 Dreamliner menyang Casablanca kanthi ngethok kue upacara

Babagan Etihad Aviation Group

Kantor pusat ing Abu Dhabi, Etihad Aviation Group minangka klompok penerbangan global lan macem-macem lelungan sing didhukung dening inovasi lan kolaborasi. Grup Etihad Aviation kalebu limang divisi bisnis - Etihad Airways, maskapai nasional Uni Emirat Arab; Teknik Etihad Airways; Layanan Bandara Etihad; Hala Group lan Mitra Ekuitas Maskapai.

Babagan Etihad Airways

Saka pangkalan Abu Dhabi, Etihad Airways mabur menyang 93 tujuan penumpang lan kargo internasional kanthi armada 111 pesawat Airbus lan Boeing. Etihad Airways, maskapai nasional Uni Emirat Arab, didegaké karo Keputusan Royal (Emiri) ing wulan Juli 2003. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak: etihad.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.