Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hongaria News Warta Breaking Polandia Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Penerbangan nonstop AS dilanjutake maneh saka Bandara Budapest

0a1a-22
0a1a-22
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Puncak saka kerja keras pitung taun pungkasane dadi kasunyatan saiki ing Bandara Budapest, nalika gerbang Hongaria nggawe penerbangan langsung menyang AS kanthi LOT Polish Airlines. Operator kasebut miwiti operasi 787-8 saben taun kaping papat ing New York JFK dina iki, kanthi layanan kaping pindho saben minggu menyang Chicago O'Hare sing bakal diwiwiti minggu iki ing 5 Mei. Sawise mandheg pitung taun, mbalekake layanan AS dadi momen penting kanggo bandara ibukutha Hongaria.

"Dina iki wis suwe banget kanggo kabeh wong ing Bandara Budapest," ujare Jost Lammers, CEO, Bandara Budapest. "Duwe layanan non-stop AS sing dijadwalake minangka salah sawijining potongan emas ing teka-teki jigsaw kanggo bandara apa wae sing duwe ambisi global sejatine. Lan dina iki, sawise pitung taun, kita wis ngirim barang sing ilang kasebut ing jigsaw Bandara Budapest karo LOT Polish Airlines. Mitra sing hebat iki nggawe frekuensi regional luwih akeh ing Budapest sing bakal njamin penerbangan jangka panjang sing anyar iki bakal sukses banget. ”

"Keputusan kanggo ngluncurake penerbangan non-stop nuduhake manawa kita percaya ing Hongaria minangka salah sawijining pasar utama ing Eropa Tengah lan Timur kanggo LOT. Kita ngarahake supaya bisa narik ati para penumpang saka Budapest lan kutha-kutha ing saubengé kanthi produk paling apik ing pasar, sing mesthine penerbangan non stop. Saiki, penumpang lokal kepeksa transfer utamane ing Frankfurt, Paris, Amsterdam lan London arep menyang New York lan Chicago, sing nggawe perjalanan luwih dawa. Kanggo LOT, iki uga minangka bab anyar babagan nggunakake operasional. Iki kaping pisanan ing sejarah 89 taun, LOT ngluncurake koneksi menyang Amerika Utara saka njaba Polandia, "ujare Rafał Milczarski, CEO, LOT Polish Airlines.

Biyen pasar paling gedhe ing New York sing ora dilindhungi ing Eropa, rute Budapest duweni potensi sing cukup gedhe, amarga data nuduhake udakara 110,000 penumpang mabur kanthi ora langsung ing antarane rong kutha kasebut taun kepungkur. Sawise New York, Chicago minangka tujuan nomer loro sing digoleki ing AS saka ibukutha Hungaria, kanthi potensial pasar luwih saka 42,000 penumpang tahunan ing antarane rong kutha kasebut.

Kanthi ngluncurake penerbangan AS sing penting banget menyang Budapest, ora nggumunake manawa bandara kasebut duwe pesta bertema AS sing gedhe kanggo menehi tandha mangkat kaping pisan. Penumpang lan VIP kalebu Péter Szijjártó, Menteri Luar Negeri lan Perdagangan, David Kostelancik, Charge Kedutaan Besar AS ing Hongaria lan Jerzy Snopek, Duta Besar Polandia ing Hongaria, melu prayaan kasebut sing kalebu jajan lan potongan pita tradisional kanggo menehi tandha penting wusana

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov