24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Aruba Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Salah sawijining pulau Aruba sing seneng banget nampani layanan penerbangan anyar saka American Airlines

0a1a-25
0a1a-25
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Otoritas Pariwisata Aruba (ATA) bebarengan karo Otoritas Bandara Aruba (AAA) lan American Airlines, seneng banget bareng bareng sawijining pulau sing seneng bakal nampani rong layanan penerbangan anyar antara Bandar Udara Internasional Dallas / Fort Worth (DFW), O'Hare Chicago International Bandara (ORD) lan Bandar Udara Internasional Queen Beatrix (AUA) ing Aruba ing pungkasan taun iki. Tiket pesawat kasebut bakal kasedhiya kanggo dituku tanggal 14 Mei 2018, kanthi layanan resmi diluncurake tanggal 22 Desember 2018 - lan bakal dioperasikake karo pesawat 737-800 American Airlines.

"Peningkatan operasi pesawat udara minangka langkah penting kanggo pertumbuhan pariwisata Aruba lan sukses terus - layanan penerbangan tambahan saben dina lan mingguan bakal luwih nggabungake sektor pariwisata ing pasar feeder utama ing Chicago lan Dallas," ujare CEO Otoritas Pariwisata Aruba (ATA) Ronella Tjin Asjoe- Croes. "American Airlines minangka mitra sing dihormati ing papan sing dituju lan terus nyedhiyakake transportasi kanggo panjaluk pengunjung sing saya akeh - sing bisa diantu-antu menyang pulau sing bahagia."

Iki minangka warta paling anyar sing dirilis dening American Airlines babagan operasi anyar. Tambahan layanan lagi dileksanakake kanggo nambah penawaran maskapai adhedhasar Fort-Worth sajrone musim salju - kanthi akeh rute anyar sing fokus kanggo nyambungake tujuan tropis menyang hub sing luwih gedhe ing AS American Airlines, sing wis mlebu ing Aruba wiwit taun 1971 , nawakake penerbangan kaping pindho saben (14) mingguan menyang Aruba saka Miami, 12 penerbangan mingguan saka Charlotte lan 5 penerbangan mingguan saka Philadelphia. Operasi tambahan saka DFW lan ORD iki bakal ngubungake turis menyang pulau kasebut sing saiki wis seneng ngunjungi Aruba.

"Nyambungake Aruba karo Dallas ora mung tegese gerbang anyar kanggo Aruba menyang sisih Kulon-Kulon, nanging uga bakal mbutuhake sambungan tambahan ngluwihi titik iki menyang pasar barat AS, ujare Manajer Pengembangan Layanan Udara Otoritas Bandara Aruba, Jo-Anne Arends.

Kemitraan Aruba sing tambah akeh karo American Airlines bakal terus ningkatake pariwisata pulau kasebut dadi luwih dhuwur lan luwih ngiyatake kemitraan 45+ taun sing dituju karo American Airlines.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov